De voordelen van het huren van (evenements-)materialen

Een evenement, feest of werf organiseren vraagt heel wat werk en regeling. Het voorzien van alle nodige materialen is daar één van. Is er nood aan sanitair? Moeten er kassa’s ter beschikking zijn? Dient de locatie afgesloten of omheind te worden? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het organiseren. Maar dien je dit dan allemaal zelf te voorzien of meteen aan te kopen? Neen, integendeel! Het huren van (evenements-)materialen brengt tal van voordelen met zich mee. Wij sommen de belangrijkste alvast even voor je op.

voordelen huren materialen event

Financieel gezien een slimme zet

Kies je ervoor om (evenements-)materialen of sanitaire oplossingen te huren, dan maak je financieel gezien een slimme keuze en bespaar je onder meer op onderhoud, transport en opslagruimte. Je hoeft geen grote investeringen te overwegen om alle benodigdheden zelf aan te kopen en te stockeren. Ook al heb je de materialen meerdere keren nodig, bijvoorbeeld voor het jaarlijks evenement dat je organiseert, toch is huren vaak een slimmere optie. 

Daarnaast dien je geen onderhoudskosten in rekening te brengen. Bij het frequent gebruiken van de materialen kan er schade optreden, dienen bepaalde stukken vervangen te worden of gaan de materialen na verloop van tijd stuk. Bij huren heb je dit probleem niet! Je kan steeds rekenen op kwalitatieve materialen in een goede staat

Je kiest uit een breed assortiment mobiele oplossingen die jij nodig hebt, je huurt ze en verder heb je weinig zorgen. Ook de administratie is een stuk eenvoudiger. 

Tijdig geleverd en opgehaald

Bij het huren van (evenements-)materialen of sanitaire oplossingen, is het transport inbegrepen en kan je erop rekenen dat alles tijdig wordt geleverd waar en wanneer jij het wilt. Zo hoef je zelf het verkeer en de vrachtwagen niet te trotseren en slaap je op beide oren dat alles veilig geleverd wordt zoals het hoort. Is jouw evenement of werk afgelopen, dan komen we alle materialen ophalen en kan jij zonder zorgen afsluiten. 

ADS Amusementsverhuur staat bekend om haar stiptheid. Zo mag je er gerust in zijn dat het afgesproken uur wordt nageleefd. Als we zeggen dat we er om 8u ‘s morgens gaan zijn, dan is dat ook zo!

Altijd proper, zonder werk

Een van de grootste voordelen van het huren van materialen, is het feit dat alles altijd proper en net is wanneer het geleverd wordt. Daarnaast hoef je zelf geen tijd en energie vrij te maken om de materialen te reinigen voordat ze worden opgehaald. ADS Amusementsverhuur staat zelf in voor de reiniging van al haar materialen. 

Heb je langer nood aan een van de materialen, bijvoorbeeld een mobiel toilet dat enkele weken of maanden op een werf moet staan. Dan kan je rekenen op een wekelijkse reiniging zodat de hygiëne en het comfort steeds behouden worden.

Professioneel advies en jaren ervaring

 

Je kan steeds rekenen op het professioneel advies en de jaren ervaring van ADS Amusementsverhuur. Weet je nog niet precies hoeveel toiletten, kassa’s of werfhekken je nodig zal hebben of waar je alles moet plaatsen? Zoek je een partner voor de verhuur van woonunits om ter plaatse te logeren? Geen probleem, wij helpen je hier graag mee! Dankzij de jaren ervaring kennen we de sector door en door en kunnen we jouw noden en wensen tegemoet komen. Heb je een vraag of wens je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we het samen.