Koelaanhangwagen of koelcontainer huren

Een koelwagen is een onmisbaar element om op een veilige manier voeding en drank gekoeld te bewaren. Wij verhuren zowel voor particulieren als voor professionelen koelaanhangwagens en vriesaanhangwagens gaande van 4m³ tot 14m³ voor het bewaren, tempereren of invriezen van voeding. 

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod koelaanhangwagens & koelcontainers

ADS Amusementsverhuur beschikt over een gevarieerd aanbod koelaanhangwagens, vriesaanhangwagens, koelcontainers, vriescontainers en bakfrigo’s om een oplossing te kunnen bieden aan elk koel- en stockageprobleem. Optioneel kunnen de koelwagens voorzien worden van rekken, stroomsnoeren en sloten. De koelaanhangwagens & vriesaanhangwagens zijn meteen uit voorraad leverbaar en kunnen zowel op korte als op lange termijn gehuurd worden.

 Vraag online een offerte.

huur koelwagen 4m2

Koelaanhangwagen

4 m³

Deze koelaanhangwagen is het meest gehuurde type bij privéaangelegenheden. Deze koelwagen kan je via een gewoon rijbewijs B verplaatsen.

✔︎ Afmetingen: 220l x 130b x 194h
✔︎ MTM 750 kg
✔︎ Rijbewijs B
✔︎ Temperatuur: 0 – 6°C

huur koelwagen en vrieswagen rijbewijs b 7m3

Koel-/vriesaanhangwagen

7 m³

Deze koel-/vrieswagen kan met een rijbewijs B getransporteerd worden en is ideaal voor ijsblokken, drank en eten gezien het zowel een koel als een vriesfunctie heeft.

✔︎ Afmetingen: 240l x150b x 194h
✔︎ MTM 750 kg
✔︎ Rijbewijs B
✔︎ Temperatuur: -20 – 6°C

Koelaanhangwagen vriesaanhangwagen rijbewijs be 10m3

Koel-/vriesaanhangwagen

10 m³

Deze koelaanhangwagen moet met een rijbwijs BE getransporteerd worden. Geschikt voor privé & professionele doeleinden voor elk event of sector. 

✔︎ Afmetingen: 330l x150b x 194h
✔︎ MTM 2000 kg
✔︎ Rijbewijs BE
✔︎ Temperatuur: -20 – 6°C

Koelaanhangwagen huren 14m3

Koelaanhangwagen

14 m³

Deze koelaanhangwagen is de grootste uit ons assortiment en kan veel verdragen. Hij wordt voornamelijk voor grotere aangelegenheden of horecazaken gehuurd.

✔︎ Afmetingen: 390l x 180b x 194h
✔︎ MTM 3500 kg
✔︎ Rijbewijs BE
✔︎ Temperatuur: 0 – 6°C

Koelcontainer huren 10m3

Koelcontainer

10 m³

De koelcontainers worden ter plaatse geleverd met een heftruck. Het grote voordeel van koelcontainers is de lage instap. 

✔︎ Afmetingen: 330l x150b x 194h
✔︎ Lage instap
✔︎ Levering via heftruck
✔︎ Temperatuur: 0 – 6°C

Koelcontainer huren 10m3

Koelcontainer

14 m³

Deze koelcontainer wordt, net als de kleine koelcontainer, met een heftruck bezorgd. Door de lage instap is hij ideaal voor grote events.

✔︎ Lage instap
✔︎ Levering via heftruck
✔︎ Temperatuur: 0 – 6°C

Koelcontainer huren 10m3

Vriescontainer

10 m³

Vriescontainers bieden een geïsoleerde en temperatuurgereguleerde opslagoplossing voor het bewaren van producten bij zeer lage temperaturen.

✔︎ Lage instap
✔︎ Levering via heftruck
✔︎ Temperatuur: -20 – 0°C

bakfrigo's

Bakfrigo’s

Groot

Bakfrigo’s zijn speciaal ontworpen koelunits met ruimte voor 11 bakken drank, waarmee events verzekerd zijn van constante, gekoelde drankopslag.

✔︎ Plaats voor 11 bakken
✔︎ neemt weinig plaats in
✔︎ Levering ter plaatse of ophaling
✔︎ Temperatuur: 0 – 6°C

advies koelcontainer of koelaanhangwagens

Advies nodig?

Contacteer ons

Heb je advies nodig om de juiste keuze te maken? Dankzij onze jaren ervaring kunnen wij een exacte inschatting geven van de benodigde koel- of vriesruimte voor jouw project. Contacteer ons vrijblijvend. Tip: geef ook meteen aan of je interesse hebt in het huren van rekken, stroomsnoeren en sloten.

Een koelaanhangwagen of container huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele koelaanhangwagen huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele koelaanhangwagen huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele koelaanhangwagen huren

Geschikt voor elke locatie

prijs mobiele koelcontainer huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

MOBIELE koelcontainer HUREN koelcel huren

Verhuur koelaanhangwagens en vriesaanhangwagens

In een handomdraai kan je stockage-, koel- en vriesruimte creëren in jouw horecazaak of op een event.

  • Onze koel- en vriesaanhangwagens hebben enkel een gewone elektriciteitsaansluiting nodig, waardoor de installatie zeer eenvoudig en snel kan plaatsvinden.
  • Dankzij ons groot assortiment en de vele mogelijkheden vinden we steeds de ideale oplossing voor een tijdelijke behoefte aan stockageruimte.
  • Rekken, stroomsnoeren en sloten kunnen optioneel bijgehuurd worden.
  • Onze prijzen zijn erg competitief en bovendien garanderen we een topservice. Zowel particulieren als horecazaken kunnen bij ADS Amusementsverhuur terecht voor het huren van koel- en vriesaanhangwagens.
  • Gezien we een familiebedrijf zijn, zijn we enorm flexibel qua timing en logistiek. Onze klantenservice is niet vergelijkbaar met grotere ketens.
  • Onze koelaanhangwagens en koelcontainers zijn zeer gebruiks– en onderhoudsvriendelijk.

Koelcontainer en vriescontainers huren met lage instap

Sinds juni 2022 zijn nieuwe koelcontainers en vriescontainers verkrijgbaar van 10 m³ en 14 m³ met lage instap. Door de lage instaphoogte is de toegang tot de koelcontainer en vriescontainer eenvoudig indien er vaak in de container dient te worden gegaan. Koelcontainers en vriescontainers worden ter plaatse geleverd m.b.v. een heftruck. Geschikt voor korte– en langetermijnverhuur. Ideaal voor zowel horeca als voor events. De temperatuur is instelbaar tussen 0°C en 6 °C voor koelcontainers en -20 en 0°C voor vriescontainers. Vraag vrijblijvend een offerte voor één of meerdere containers.

koelwagen huren koelcontainer

FAQ koelaanhangwagen & vriesaanhangwagen huren

Wat is het verschil tussen een koelaanhangwagen en een koelcontainer?

Een koelaanhangwagen en een koelcontainer zijn beide ontworpen om producten en materialen koel te houden, maar ze hebben verschillende toepassingen en eigenschappen. Een koelaanhangwagen is een mobiele koelunit die eenvoudig achter een voertuig kan worden gekoppeld en is ideaal voor tijdelijke koelbehoeften of evenementen die mobiliteit vereisen. Een koelaanhangwagen heeft altijd een opstapje omdat deze op wielen staat. Een koelcontainer wordt vaak ingezet voor grotere evenementen vanwege de lage opstap, wat het gemakkelijker maakt voor gasten en personeel om toegang te krijgen tot de inhoud. Een koelcontainer kan wel alleen maar verplaatst worden door een heftruck. Hoewel beide koude opslagoplossingen bieden, wordt de keuze tussen de twee vaak bepaald door het specifieke gebruik en de benodigde toegankelijkheid.

Hoe lang mag ik een koelaanhangwagen of koelcontainer huren?

De huurtermijnen van de koelcontainers en koelaanhangwagens verschillen van geval tot geval, afhankelijk van de reden voor verhuur (event of horeca). Bij ADS Amusementsverhuur bepaal je zelf de verhuurperiode en verhuurtermijn. Bel ons gerust als je vragen hebt!

Heb ik een vergunning nodig?

Het plaatsen van een koelaanhangwagen of een koelcontainer kan meestal zonder al te veel problemen. Je hoeft geen vergunning aan te vragen als je hem plaatst op privéterrein. Op de openbare weg neem je best contact op met de gemeente. 

Is de koelaanhangwagen of koelcontainer verzekerd?

Een koelaanhangwagen of koelcontainer verzekeren kan je best vooraf afspreken met ADS Amusementsverhuur.

Welk type ondergrond is geschikt voor een koelaanhangwagen of een koelcontainer?

Voor een koelcontainer of koelaanhangwagen hoef je gewoon te zorgen voor een vlakke, stevige ondergrond. Dat is meer dan voldoende als het tijdelijk is.

Wat is de prijs voor het huren van een koelcontainer of koelaanhangwagen?

Bij ADS Amusementsverhuur huur je een koelcontainer of koelaanhangwagen aan zeer goedkope tarieven. De prijs is afhankelijk van de verhuurperiode, de termijn, het type container of aanhangwagen en het aantal. Vraag een offerte op maat om een exacte prijs te krijgen.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

Standaard wordt de koelaanhangwagen in perfecte staat afgeleverd op de locatie. De schoonmaak wordt vervolgens door ADS Amusementsverhuur of de verhuurder uitgevoerd, afhankelijk van wat er wordt overeengekomen.

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

Verhuur douchecabine huren – toilet huren – mobiele woonunit huren – mobiele badkamer huren – toiletwagen huren – kassa huren – wefhekken huren – tapwagen hurenvacuüm toilet huren.