Over ons

Wat ooit in 1992 begon als hobby in bijberoep is momenteel uitgegroeid tot een familiaal bedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Wat eertijds begon in een klein pand met grote garage …is momenteel een bedrijf met een totaaloppervlakte van 3600m2!

Wat ooit begon met verhuur van geluid, licht en discobars is na tal van omzwervingen in de feest- en evenementenwereld uitgegroeid tot een verhuur- en transportbedrijf met zijn roots nog steeds stevig verankerd in Aalst.

Momenteel zijn wij gespecialiseerd in verhuur van sanitair (van chemische toiletten tot badkamers en toiletwagens), koel- en vriesaanhangwagens, kassaloketten en hekwerk.

Wij richten ons zowel op de particulier die nood heeft aan een toilet voor een tuinfeest, als op de organisator van evenementen die over diverse toiletwagens….dient te beschikken!

Een familiaal bedrijf waar mijn echtgenote Heidi en dochter Jolien vooral instaan voor het reinigen en klaarzetten van de bestellingen.
Zoon Dries en ikzelf houden ons vooral bezig met het transporteren, leveren en ophalen bij klanten!

1992 - DE START

Lang geleden….in 1992…was er eens een idee om onze vrije tijd aangenaam in te vullen door af en toe eens presentator te spelen op feesten of om actief te gaan helpen bij op- en afbouw van tenten…

2013 - AANKOOP NIEUW PAND

Het invullen van de vrije tijd was sinds 1998 een beroepsbezigheid geworden, en na een eerste pand in 1995 , een grote loods in 1998…werd in 2013 verhuisd naar een groter pand met kantoor!

TOEKOMST

Stilstaan is….achteruit gaan! Wij willen vooruit, dus blijven investeren, vernieuwen en uitbreiden is de boodschap!