Toiletwagen huren

Wil je tijdelijk en voordelig een toiletwagen huren? Onze wagens kunnen op vrijwel elke locatie geplaatst worden en zijn meteen gebruiksklaar. De toiletwagens zijn praktisch ingericht, waardoor alle essentiële voorzieningen aanwezig zijn. Vraag nu een offerte aan voor de huur van je toiletwagen!

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod toiletwagens

ADS Amusementsverhuur biedt diverse modellen toiletwagens of toiletcontainers aan voor jouw events of aangelegenheden. Hierbij kan je steeds kiezen tussen de standaard of de luxe WC-wagen.

kleine toiletwagen huren

Kleine toiletwagen – Type 1

Deze kleine unit is ideaal voor de kleinere events. De toiletwagen beschikt over 2 zittoiletten met handwastafel. In één ruimte is tevens een urinoir voorzien. De luxe-versie van deze unit kan worden voorzien van warm water.

Capaciteit: 100 personen

toiletwagen huren medium

Medium toiletwagen – Type 2

Onze middelgrote wagens zijn standaard voorzien van 3 toiletten: 2 voor de dames en 1 voor de heren. Er wordt er tevens een urinoir voorzien. Deze units zijn geschikt voor feestjes tot 200 personen.

De luxe-toiletwagens in dit segment zijn ingedeeld met een damesgedeelte met 2 toiletten en handwastafel en een herengedeelte met 1 toilet, 2 urinoirs en handwastafel. Dit model beschikt over ledverlichting, zeepdispensers en handdrogers. De capaciteit voor deze units wordt geschat op 300 personen. Voor de luxe-toiletwagen dien je 2 aparte stroomkringen van 230V/16A te voorzien.

Capaciteit: 200 – 300 personen

toiletwagen verhuur groot goedkoop prijs

Grote toiletwagen – Type 3

Voor de volkstoelopen beschikken wij over grote toiletwagens. Deze zijn opgedeeld in twee delen. Het damesgedeelte heeft 3 toiletten en 1 handwastafel. Het herengedeelte heeft 1 toilet, 3 urinoirs en 1 handwastafel. De wagens kunnen desgewenst worden voorzien van zeepdispensers, toiletborstels, toiletpapier, vuilnisemmers en andere benodigdheden.

De luxe-toiletwagens in dit segment zijn ingedeeld met een damesgedeelte met 3 toiletten en 2handwastafel. Het herengedeelte beschikt 1 toilet, 3 urinoirs en handwastafel. Dit model beschikt over ledverlichting, zeepdispensers en handdrogers. Voor deze luxe-toiletwagen dien je 2 aparte stroomkringen van 230V/16A te voorzien.

Capaciteit: 600 personen

toiletwagen huren grote events goedkoop prijs

XL toiletwagen – Type 12

Dit type toiletwagen is exclusief voor grote evenementen en gelegenheden. De unit voorziet 12 hangtoiletten (6 aan elke zijde) en achteraan 4 handwastafels. Voor deze wagens is een minimale waterdruk van 2 bar nodig.

Capaciteit: 1200 personen

toiletwagen andersvaliden

Toiletwagen met deel voor andersvaliden

Het betreft een ruime toiletwagen uitgerust met diverse faciliteiten. Aan de linkerkant zijn er drie damestoiletten voorzien, alsook een handwastafel. Het middengedeelte is speciaal ontworpen als een andersvalidentoilet, dat toegankelijk is gemaakt voor rolstoelgebruikers. Dit toilet is uitgerust met zijsteunen om personen met een beperking te faciliteren en heeft tevens een eigen handwastafel. Aan de rechterkant bevindt zich het herengedeelte, dat naast drie urinoirs en een handwastafel, ook een verbindingsdeur heeft naar het andersvalidentoilet.

Capaciteit: 400 personen

vacuum toilet klein event

Vacuüm toiletwagens

De vacuümtoiletten van ADS vertegenwoordigen de toekomst van toiletverhuur voor evenementen en bouwplaatsen. Omdat vacuümtoiletten geen wateraanvoer of -afvoer nodig hebben, zijn ze eenvoudig en flexibel inzetbaar op elke locatie. Deze toiletten werken uitsluitend op elektriciteit. Vraag nu een offerte aan voor de verhuur van een vacuümtoilet!

Capaciteit: verschillende mogelijkheden

Een toiletwagen huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele toiletwagens huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele toiletwagens huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele toiletwagens huren

Gratis installatie

prijs mobiele toiletwagens huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

toiletwagen huren oost-vlaanderen

Standaard voorzieningen bij verhuur toiletwagen

Alle toiletwagens dienen te worden voorzien van watertoevoer (en eventueel stroomtoevoer), alsook een afvoer. De afvoer kan via PVC-afvoerbuizen of optioneel kan de wagen worden voorzien van een vermaalpomp.

Standaard inbegrepen in de huurprijs van de wc-wagen:

 • Tuinslang 15 meter
 • Stroomkabel 15 meter
 • PVC afvoerbuis diameter 110 van 5 meter
{

Ons doel is om de hoogste standaard van hygiëne en comfort te leveren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve, betrouwbare en gebruiksklare toiletwagens, tegen marktconforme prijzen.

Anthony De Smet

Zaakvoerder bij ADS AMUSEMENTSVERHUUR

toiletwagen verhuur

FAQ toiletwagens

Welk type ondergrond is geschikt voor een toiletwagen?

Een toiletwagen kan op verschillende ondergronden geplaatst worden, zolang ze vlak, stabiel en gemakkelijk toegankelijk zijn. Een locatie in de buurt van wateraansluiting en afvalwaterafvoer is ideaal, maar als dat niet mogelijk is, kunnen we alternatieve oplossingen bieden.

Heb ik een vergunning nodig?

Het plaatsen van een toiletwagen is over het algemeen eenvoudig en vereist meestal geen vergunning als het op privéterrein gebeurt. Echter, als de toiletwagen op de openbare weg geplaatst wordt, is een vergunning wel vereist.

Zijn er nog bijkomende toiletvoorzieningen mogelijk?

Ja, er zijn verschillende aanvullende toiletvoorzieningen mogelijk, zoals een mobiele handwasbak, plaszuilen, losse toiletcabines en een toilet voor andersvaliden. Deze extra opties kunnen worden overwogen op basis van de specifieke behoeften en wensen.

Is de toiletwagen verzekerd?

Een toiletwagen verzekeren gebeurt steeds op naam van de huurder, dit is een wettelijke bepaling.

Hoe lang mag ik een toiletwagen huren?

Bij ADS Amusementsverhuur kan je zelf de verhuurperiode en -termijn bepalen, omdat deze verschillen afhankelijk van de reden voor verhuur. Aarzel niet om ons te bellen als je vragen hebt!

Is een toilet huren goedkoop bij ADS Amusementsverhuur?

Bij ADS Amusementsverhuur kan je een toilet huren tegen voordelige tarieven. De prijs is afhankelijk van de huurperiode, de termijn, het type toilet en het aantal. Voor een exacte prijs kan je een offerte aanvragen.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

De toilet wordt standaard in uitstekende staat afgeleverd op de locatie. De schoonmaak wordt vervolgens verzorgd door ADS Amusementsverhuur of de verhuurder, afhankelijk van de overeengekomen afspraken

Hoe verloopt de aanvraag voor het huren van een toiletwagen?

Je kunt contact met me opnemen door het invullen van het offerteformulier, me te bellen of een e-mail te sturen. Ik zal je voorzien van een richtprijs en we kunnen alle mogelijkheden bespreken om een geschikte oplossing te vinden voor je sanitaire behoeften. Vervolgens wordt de toiletwagen aangeleverd op het afgesproken tijdstip. 

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen ?

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

douchecabine hurenkoelaanhangwagen hurentoilet hurenmobiele badkamer huren – kassa hurenwerfhekken hurentapwagen huren – wooncontainer huren vacuüm toilet huren.

Doeleinden voor toiletwagens

Onze toiletwagens zijn zowel voor particuliere als zakelijke klanten beschikbaar, voor verhuur op zowel korte als lange termijn:

  • Festivals, concerten en events: bij grote openlucht evenementen waar veel mensen samenkomen, kunnen toiletwagens een flexibele en hygiënische oplossing bieden.
  • Bedrijfsevenementen: voor bedrijfsevents zoals beurzen, open dagen of teambuildings kan het huren van een toiletwagen bijdragen aan het gemak en comfort van de gasten.

Ontdek alle mogelijkheden

De toiletwagens van ADS Amusementsverhuur zijn multifunctioneel inzetbaar. Een toiletcontainer huren kan voor diverse gelegenheden en evenementen dienen.

 • Bouwplaatsen: op bouwplaatsen zijn vaak geen vaste toiletten aanwezig. Het huren van een toiletwagen kan zorgen voor het nodige comfort voor de arbeiders.
 • Bruiloften en partijen: voor bruiloften en feesten op buitenlocaties, zoals in een tuin of op een landgoed, kan een toiletwagen een slimme voorziening zijn.
 • Sportevenementen: bij sportevenementen, vooral die op tijdelijke of afgelegen locaties, kan een toiletwagen een praktische oplossing bieden.
 • Grote bijeenkomsten: voor elke grote bijeenkomst waarbij de bestaande toiletvoorzieningen niet toereikend zijn, kan een toiletwagen een effectieve oplossing bieden.
Toiletwagens dames en heren huren