TOILETWAGEN HUREN

ADS Amusementsverhuur biedt diverse modellen toiletwagens of toiletcontainers aan voor uw events of aangelegenheden. Hierbij kan u steeds kiezen tussen de standaard of de luxe-unit. Alle toiletwagens dienen te worden voorzien van water- en stroomtoevoer, alsook een afvoer. De afvoer kan via PVC-afvoerbuizen of optioneel kan de wagen worden voorzien van een vermaalpomp. 

Standaard inbegrepen in de prijs:

  • Tuinslang 15 meter
  • Stroomkabel 15 meter
  • PVC afvoerbuis diameter 110 van 5 meter

Ons aanbod

kleine toiletwagen huren Oost vlaanderen aalst

Kleine toiletwagen – Type 1 

Deze kleine unit is ideaal voor de kleinere events. De toiletwagen beschikt over 2 zittoiletten met handwastafel. In één ruimte is tevens een urinoir voorzien. De luxe-versie van deze unit kan worden voorzien van warm water.

Capaciteit: 100 personen

medium toiletwagen huren Oost vlaanderen aalst

Medium toiletwagen – Type 2

Onze middelgrote wagens zijn standaard voorzien van 3 toiletten: 2 voor de dames en 1 voor de heren. Er wordt er tevens een urinoir voorzien. Deze units zijn geschikt voor feestjes tot 200 personen.

De luxe-toiletwagens in dit segment zijn ingedeeld met een damesgedeelte met 2 toiletten en handwastafel en een herengedeelte met 1 toilet, 2 urinoirs en handwastafel. Dit model beschikt over ledverlichting, zeepdispensers en handdrogers. De capaciteit voor deze units wordt geschat op 300 personen. Voor de luxe-toiletwagen dient u 2 aparte stroomkringen van 230V/16A te voorzien.

Capaciteit: 200 – 300 personen

grote toiletwagen huren Oost vlaanderen aalst

Grote toiletwagen – Type 3

Voor de volkstoelopen beschikken wij over grote toiletwagens. Deze zijn opgedeeld in twee delen. Het damesgedeelte beschikt over 3 toiletten en handwastafel. Het herengedeelte heeft 1 toilet, 3 urinoirs en 1 handwastafel. De wagens kunnen desgewenst worden voorzien van zeepdispensers, toiletborstels, toiletpapier, vuilnisemmers en andere benodigdheden. 

De luxe-toiletwagens in dit segment zijn ingedeeld met een damesgedeelte met 3 toiletten en 2handwastafel. Het herengedeelte beschikt 1 toilet, 3 urinoirs en handwastafel. Dit model beschikt over ledverlichting, zeepdispensers en handdrogers. Voor deze luxe-toiletwagen dient u 2 aparte stroomkringen van 230V/16A te voorzien.

Capaciteit: 600 personen

zeer grote toiletwagen huren Oost vlaanderen aalst

Zeer grote toiletwagen – Type 12

Dit type toiletwagen is exclusief voor grote evenementen en gelegenheden. De unit voorziet 12 hangtoiletten (6 aan elke zijde) en achteraan 4 handwastafels. Voor deze wagens is een minimale waterdruk van 2 bar nodig.

Capaciteit: 1200 personen

De voordelen van ADS Amusementsverhuur

In een handomdraai kan u comfort en hygiëne aanbieden op allerlei events en aangelegenheden. Dankzij ons groot assortiment en de vele mogelijkheden vinden we steeds de ideale oplossing voor een tijdelijke behoefte aan sanitair. Daarnaast zijn onze toiletwagens gemakkelijk te plaatsen en flexibel inzetbaar.

Onze prijzen zijn erg competitief en bovendien garanderen we een topservice. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ADS Amusementsverhuur terecht voor mobiel sanitair advies.

Professioneel advies en jaren ervaring

Heeft u een mobiele toiletwagen nodig, maar heeft u moeite om te kiezen? Dankzij onze ervaring weten we precies welke sanitaire faciliteiten u nodig heeft. Neem contact op met het team van ADS Amusementsverhuur voor een vrijblijvende offerte of advies