Comfort en hygiëne op de bouwwerf

Een bouw van een alleenstaande woning, een appartementencomplex of en kantoorruimte is een project van lange duur, waar heel wat bij komt kijken. Verschillende aannemers, onderaannemers en projectleiders zijn vaak weken of maanden aanwezig op de bouwwerf om alles in goede banen te leiden. Om alle aanwezigen van voldoende comfort en hygiëne te voorzien op de bouwwerf zijn goede sanitaire voorzieningen een must.

toiletverhuur bouwwerven

Onze sanitaire voorzieningen op de bouwwerf

Op zoek naar een sanitaire oplossing voor een bouwwerf in Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij ADS Amusementsverhuur aan het juiste adres. We beschikken over een ruim aanbod chemische toiletten om jouw bouwwerf van voldoende comfort en hygiëne te voorzien. Wij leveren chemische toiletten tot op bouwwerven in heel Oost-Vlaanderen, met Aalst als uitvalsbasis.

Een vlotte service staat bij ons centraal, daarom worden de toiletten en andere sanitaire oplossingen niet enkel tot op de bouwwerf geleverd, ze worden ook steeds wekelijks gereinigd. Zo ben je verzekerd van voldoende hygiëne en comfort tijdens het werken. 

Onze bouwtoiletten en sanitaire oplossingen hebben geen aansluiting nodig waardoor je als klant kan kiezen waar onze voorzieningen worden geplaatst op de werf, weliswaar bereikbaar door de reinigingsvrachtwagen. Daarnaast kan ook een apart urinoir en/of optionele wastafel bijgeplaatst worden.

De voordelen 

Voldoende sanitaire voorzieningen op een bouwwerf zijn niet alleen wettelijk verplicht, ze brengen ook enorm veel voordelen met zich mee. We lijsten de belangrijkste voordelen alvast even voor jou op

  • De mobiele chemische toiletten zijn eenvoudig te plaatsen en bieden daarom de perfecte oplossingen voor een tijdelijke behoefte aan sanitair.
  • Een voldoende aantal chemische toiletten op een bouwwerf zorgt voor minder wachttijden en minder verre wandelafstanden. De medewerkers verliezen dus minder tijd en kunnen efficiënter werken.
  • Onze chemische toiletten worden steeds tijdig gereinigd zodat medewerkers kunnen genieten van een proper sanitair.
  • Een optionele wastafel zorgt ervoor dat er steeds op een propere manier te werk kan gegaan worden.

Hygiëne op maat van elke werf

 

Elk bouwproject is uniek, waardoor de sanitaire en hygiënische voorzieningen op de bouwwerven ook sterk kunnen verschillen. Bij ADS Amusementsverhuur vind je gegarandeerd een sanitaire oplossing die perfect aansluit op jouw type en grootte van de bouwwerf.

De mobiele chemische toiletten zijn veruit de meest gebruikte oplossing op bouwwerven. Ze zijn compact, proper en kunnen eender waar geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte van de werf of het aantal medewerkers die actief zijn op de bouwwerf, kan je het aantal mobiele toiletten laten toenemen. Ontdek ons volledig aanbod op de website of vraag een gratis offerte aan.