Werftoilet huren

Het bouwen van een nieuw huis, appartements- of kantoorgebouw gebeurt niet op één dag. Hier gaan vaak weken of maanden over en in die tijd zijn er heel wat aannemers, onderaannemers en projectleiders aanwezig op de bouwwerf. Om hen van het nodige sanitair comfort te voorzien, is het aangewezen om te zorgen voor goede sanitaire voorzieningen. Een werftoilet huren is hierbij een absolute must. Ontdek hier waar je op moet letten bij het huren van een werftoilet.

werftoilet huren

Waarom een werftoilet huren?

Een werftoilet huren is niet alleen aangenaam voor de aanwezigen op de bouwterreinen, het is ook wettelijk verplicht om ze te voorzien. Per 8 werknemers moet er ten minste één werftoilet zijn en per 10 mannelijke arbeiders één urinoir. Gaat het om een grote bouwwerf? Dan is het ook verplicht om per 4 toiletten of urinoirs één wastafel te plaatsen.

Welk soort werftoilet huur je best bij een project?

Op een bouwwerf is er vaak nog geen toegang tot traditionele toiletaansluiting. Daarom is een chemisch werftoilet huren de ideale oplossing. Er wordt geen water gebruikt om het afval weg te spoelen, maar het wordt afgebroken door chemicaliën of bacteriën. In het reservoir worden de menselijke afvalstoffen afgebroken. 

Wanneer je een werftoilet huurt, bestaat deze zoals een gewone toilet vanboven uit een zitgedeelte met een toiletbril en een deksel. Aan de onderkant zit dan de afvaltank of het reservoir waar de afvalstoffen worden afgebroken.

De voordelen van het huren van een werftoilet

Een werftoilet huren voor jouw bouwterrein is niet alleen een must, het biedt ook tal van voordelen:

  • Toiletten op een werf zijn niet permanent aanwezig, maar staan er slechts voor een bepaalde tijd. Een werftoilet huren is hiervoor uiterst geschikt aangezien ze eenvoudig te plaatsen en weg te halen zijn. Je hoeft enkel over een stabiele ondergrond te beschikken.
  • Wanneer je een voldoende aantal werftoiletten huurt, zijn er minder wachttijden en minder verre wandelafstanden. Zo wordt er meer tijd bespaard en kunnen de werknemers efficiënter werken.
  • Om de hygiëne te garanderen, worden de gehuurde werftoiletten steeds op tijd gereinigd. Zo kan iedereen steeds genieten van propere sanitaire voorzieningen.

Prijs werftoilet

Wat is de prijs voor het huren van een werftoilet? Bij ADS Amusementsverhuur kan je zeker zijn van een zeer marktconforme prijs. Afhankelijk van de verhuurperiode, de hoeveelheid en de verhuurtermijnen kan een prijs overeengekomen worden. Contacteer ons voor meer informatie.

ADS Amusementsverhuur is dé partner voor de verhuur van werftoiletten

Elke bouwwerf is anders en heeft zijn specifieke eisen, waardoor het soort werftoilet dat je huurt wel eens kan verschillen. ADS Amusementsverhuur zorgt voor een oplossing op maat die voldoet aan de noden van jouw type en grootte bouwwerf. 

Ads Amusementsverhuur verhuurt werftoiletten die proper en compact zijn. Deze kunnen op eender welke plaats geïnstalleerd worden. Ontdek ons volledige aanbod op de website of vraag een gratis offerte aan.