Kassa huren

Op zoek naar kassaverhuur voor een festival of evenement? Bij ADS Amusementsverhuur bieden we een uitgebreid aanbod van kassa’s en zorgen we voor levering en installatie op de gewenste locatie. Onze kassa’s zijn robuust en kunnen veilig worden afgesloten. Ze zijn voorzien van een kassalade, extra stopcontacten en ventilatie, en zijn beschikbaar in verschillende formaten voor individueel of gedeeld gebruik.

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod kassaverhuur

Heb je tijdelijke kassa’s nodig? Bij ADS Amusementsverhuur verhuren we verschillende soorten kassa’s om je evenement of festival soepel te laten verlopen. Zo zorgen we ervoor dat je de kassa’s krijgt die je nodig hebt, waar en wanneer je ze nodig hebt. We hebben momenteel diverse kassa-opties beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

ADSKassaHuren

Mobiele kassa unit huren

✔ Levering en installatie op locatie
✔︎ Incl. bureau en stoelen
✔︎ Korte of langetermijnverhuur
✔ Particulier & professioneel verhuur

Een kassa huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Gratis installatie

prijs mobiele woonunit huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

ADSKassaHuren

Uitrusting mobiele kassa units

Als je een kassa huurt bij ADS Amusementsverhuur, mag je er zeker van zijn dat deze volledig is uitgerust. Onze kassa units beschikken over twee aparte loketten met rolluiken. Ze zijn afsluitbaar, verwarmd en er worden 2 barkrukken voorzien. Optioneel zijn er ook geldlades beschikbaar. 

Uitrusting: 

  • Verlichting (16 amp/230V)
  • Geldlades
  • 2 barkrukken
  • Afmetingen: 2,4 x 1,3 x 2,3 meter
{

Als zaakvoerder bij ADS begrijp ik als geen ander dat bij het organiseren van evenementen efficiëntie van groot belang is. Onze mobiele kassa units zijn ontworpen om jou daarbij te helpen, zodat je je kunt concentreren op het creëren van fantastische evenementen.

Anthony De Smet

Zaakvoerder bij ADS AMUSEMENTSVERHUUR

LeveringMobieleKassa

Huur een mobiele kassa unit met spoed

Bij ADS Amusementsverhuur zijn we zeer flexibel, waardoor je in een handomdraai een kassa ter plaatse kan verkrijgen. Dankzij ADS Amusementsverhuur beschik je in een mum van tijd over een volledig uitgeruste en zelfstandige unit voor jouw festival of evenement.

Of je nu een kassa nodig hebt voor kaartverkoop, eet- en drinkstalletjes of merchandisestands, onze mobiele units zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.

kassa huren

Waarom moet je mobiele kassa unit huren voor jouw evenement?

Vaak wordt op een evenement of festival bonnen of munten verkocht om eten of drinken mee te betalen. Een kassa unit huren zorgt ervoor dat dit veilig, droog en makkelijk kan gebeuren. In de kassa unit kan alles overzichtelijk worden klaargezet, waardoor het kopen van bonnen sneller afgehandeld kan worden. Zo hoeven mensen minder lang te wachten tot zij hun munten of bonnen hebben en van het evenement kunnen gaan genieten. Het geld dat binnenkomt, kan meteen opgeborgen worden en ligt altijd veilig op deze manier. Ook kunt u de kassa unit gebruiken bij de ingang van de toiletten op uw evenement, waar de bezoekers een stempel kunnen halen voor toegang tot het toilet gedurende de dag.

FAQ KASSA HUREN

Hoe kan ik een kassa huren?

Je kunt moeiteloos een gratis offerte aanvragen via ons handige formulier. Ons deskundige team neemt dan contact met je op. Zodra je bestelling bevestigd is, regelen wij snel de levering op de door jou gewenste locatie, datum en tijd.

Hoe lang mag ik een kassa huren?

Of je nu bezig bent met het organiseren van een evenement of een meerdaags festival, bij ADS Amusementsverhuur heb je de vrijheid om zelf de verhuurperiode en -termijn te kiezen. Heb je toch nog een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Welk type ondergrond heb ik nodig voor een mobiele kassa unit?

Voor een mobiele kassa hoef je gewoon te zorgen voor een vlakke, stevige ondergrond. Dat is meer dan voldoende als het tijdelijk is.

Hoe weet ik hoeveel kassa units ik moet huren voor mijn evenement?

Dit hangt af van verschillende elementen, waaronder het verwachte aantal bezoekers en of ze allemaal tegelijk aankomen of eerder verspreid over de dag. Bij ADS Amusementsverhuur bespreken we samen met jou de optimale keuze voor jouw evenement.

Kan ik bij jullie ook terecht voor andere voorzieningen voor mijn evenement?

Absoluut, het verhuurassortiment van ADS Amusementsverhuur is ontzettend breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod.

Verhuur douchecabine huren – toilet huren – mobiele woonunit huren – mobiele badkamer huren – toiletwagen huren – koelwagen huren – werfhekken huren – tapwagen huren

Hoeveel kost het om een kassa te huren?

Bij ADS Amusementsverhuur hebben we kassa’s tegen zeer betaalbare tarieven. De prijs hangt af van verschillende factoren, waaronder de huurperiode, het type kassa, en het aantal dat je nodig hebt. Om de exacte prijs te bepalen, kun je een offerte op maat aanvragen.

Hoe worden de kassa units geplaatst?

De kassaloketten zijn leverbaar met een (meeneem)heftruck en worden verplaatst d.m.v. een transpallet.