Mobiele woonunit huren

Op zoek naar tijdelijke huisvesting? Onze woonunits kunnen overal geplaatst worden en zijn onmiddellijk gebruiksklaar. De units zijn functioneel ingericht waardoor al het essentiële comfort aanwezig is. Vraag nu een offerte voor de verhuur van je wooncontainer! Opgelet, deze zijn pas vanaf juli beschikbaar. 

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod woonunits

Wij hebben verschillende type woonunits te huur voor verschillende behoeften: één enkele unit of een combinatie van verschillende units die een woonpark vormen. Onze units voldoen aan alle wettelijke voorschriften op vlak van (brand)veiligheid, elektriciteit, isolatie en duurzaamheid. 

Woonunit 4 personen huren

Woonunit 4 personen

✔ 18 m²
✔ 2 slaapkamers
✔ Particulier & professioneel verhuur
✔ Prijs vanaf 200€/week
✔ Korte of lange termijnsverhuur

Woonunit 6 personen huren

Woonunit 6 personen

✔ 18 m²
✔ 3 slaapkamers
✔ Particulier & professioneel verhuur
✔ Prijs vanaf 200€/week
✔ Korte of lange termijnsverhuur

Een woonunit huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Gratis levering en installatie

prijs mobiele woonunit huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

Standaard inrichting woonunits

Onze wooncontainers worden standaard ingericht volgens onderstaande richtlijnen. Afhankelijk van de huurprijs wordt het comfort verbeterd met bijkomende voorzieningen.  

 • 18 m² leefruimte per woonunit
 • Sterke isolatie van vloer, dak en wanden
 • Binnenhoogte 2,60m
 • Dubbel glas 
 • Complete verwarming en verlichting
 • Complete keuken met koelkast, kookplaat, boiler en voldoende opbergruimte;
 • Badkamer met douche, toilet, wasbak en ingebouwde spiegelkast
 • Slaapkamer(s) met bedden, matras en opbergkasten
 • Eettafel met stoelen en opbergkasten
 • Eenvoudige installatie en direct klaar voor gebruik

Wooncontainers geschikt voor verschillende doeleinden

 Onze woonunits zijn geschikt voor particulier en professioneel verhuur: 

  • Tijdelijke woonunit tijdens renovatie, bouw of verbouwing
  • Noodhuisvesting na brand, storm of waterschade
  • Huisvesting voor seizoens- of tijdelijke werknemers
  • Woonunit tijdens events of markten
  • Mantelzorgwoning
Ontdek alle mogelijkheden

De woonunits van ADS Amusementsverhuur zijn multifunctioneel inzetbaar. Denk maar aan de ongemakken die een renovatie of verbouwing met zich kan meebrengen. Ook onvoorziene omstandigheden zoals een woningbrand of een natuurramp die storm- en of waterschade veroorzaakt, kunnen ervoor zorgen dat je tijdelijk je woning moet verlaten. Naast noodsituaties kunnen de units ook voor langere periodes gehuurd worden; zoals bijvoorbeeld als mantelzorgwoning. Op deze manier kan een geliefd familielid dichtbij en comfortabel opgevangen worden, ook wanneer er in huis onvoldoende ruimte is. Uiteraard bieden de mobiele woonunits ook een oplossing voor ondernemers die tijdelijk medewerkers dienen te huisvesten zoals bouwvakkers op werven of seizoenarbeiders bij fruitbedrijven.

Wooncontainers huren
{

Door een onvoorziene renovatie hadden we dringende huisvesting nodig in onze gemeente voor een aantal maanden. De woonunits van ADS bleken de geschikte oplossing als tijdelijke huisvesting: we woonden nog altijd vlak bij het werk en de woonunits boden het wooncomfort aan die we nodig hadden. Hun service-na-verkoop was ook top. Aanrader!

Eric De Langhe

Slachtoffer woningschade

testimonial wooncontainer

FAQ Woonunits

Wat kost het huren van een woonunit?

Bij ADS Amusementsverhuur huur je al vanaf € 200,- per week een complete woonunit. Deze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren: het type woonunit, de huurtijd en de beschikbaarheid. Voor een specifiekere prijsindicatie kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een specifiek product.

Hoelang mag je in woonunit wonen?

De huurperiode verschilt van geval tot geval, afhankelijk van de reden voor verhuur. De regels zijn namelijk anders voor iemand die in een verbouwing zit dan voor werknemers die tijdelijk ergens huisvesten. Bel ons gerust als je vragen hebt!

Waar mag je een wooncontainer plaatsen?

Het plaatsen van een woonunit kan meestal zonder al te veel problemen. Jouw stad of gemeente dient een tijdelijke vergunning af te leveren zodat je erin kan wonen tijdens de verbouwing of als tijdelijke verblijfplaats voor werknemers. Neem hiervoor contact op met de dienst vergunningen.

Welk type ondergrond is geschikt voor een woonunit?

Voor een woonunit moet je gewoon zorgen voor een vlakke stevige ondergrond, dat is meer dan voldoende als het tijdelijk is.

Hoe zwaar is een woonunit?

Het gewicht van de woonunits verschilt per type. Zo beschikken wij over woonunits die een eigen gewicht van 2000 kg hebben maar ook over woonunits met een eigen gewicht van 2500 kg. Bekijk de specificaties van het type woonunit voor het gewicht ervan.

Zorgen jullie ook voor de water af- en aanvoer?

Dat is mogelijk. In eerste instantie dien je zelf voor de water af- en aanvoer te zorgen. Het gaat hier om een (koud)wateraansluiting met  koppeling. Mocht je niet in bezit zijn van deze wateraansluiting, dan is dat geen probleem. Door middel van schoon- en vuilwatertanks kunnen wij de water aan- en afvoer voor je verzorgen. In dat geval nemen we graag contact met je op om de beste oplossing te vinden.

Zorgen jullie ook voor de stroomvoorziening?

Dat is mogelijk. In eerste instantie dien je zelf voor de stroomvoorziening te zorgen. Het gaat hier om minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting, eventueel meer vermogen. Dit is afhankelijk van het type woonunit. Wanneer dit niet mogelijk is, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen tot een goede oplossing komen. Hierbij kan gedacht worden aan een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Is de woonunit verzekerd?

Wij rekenen altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Schade welke aan derde toegebracht wordt is daardoor standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder vallen niet onder deze verzekering.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

Standaard wordt de wooncontainer in perfecte staat afgeleverd op de locatie. Schoonmaak wordt vervolgens door de huurder uitgevoerd. 

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur.