Verhuur feestmateriaal

Op zoek naar een professionele partner voor de verhuur van feestmateriaal? ADS Amusementsverhuur verhuurt koelwagens, vrieswagens, toiletwagens & toiletvoorzieningen, hekwerk, kassa’s en tapwagens voor bedrijfsfeesten, privéfeesten en publieke events regio Aalst, Brussel, Gent, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Vraag vrijblijvend een offerte

Feestmateriaal huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Gratis installatie

prijs mobiele woonunit huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

Verhuur feestmateriaal aanbod

Ads Amusementsverhuur verhuurt voornamelijk feestmateriaal regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant. Indien je project zich niet in deze zone bevindt, is het alsnog mogelijk om online een offerte aan te vragen. Wij zullen dan bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. 

KOEL/VRIESWAGEN VERHUUR

Een koel/vrieswagen of koel/vriescontainer is een onmisbaar element om op een veilige manier voeding en drank gekoeld te bewaren. Wij verhuren zowel voor particulieren als voor professionelen koelaanhangwagens en vriesaanhangwagens gaande van 4m³ tot 14m³ voor het bewaren, tempereren of invriezen van voeding.

TOILETWAGEN VERHUUR

ADS Amusementsverhuur biedt diverse modellen toiletwagens of (luxe) toiletcontainers aan. Alle toiletwagens dienen te worden voorzien van water- en stroomtoevoer, alsook een afvoer. De afvoer kan via PVC-afvoerbuizen of eventueel via een vermaalpomp.

TOILETVOORZIENINGEN VERHUUR

Het belang van comfortabele en hygiënische sanitair op events valt onmogelijk te overschatten. Toiletten huren kan voor alle gelegenheden.

HEKWERK VERHUUR

Toegangs- en locatiebeveiliging zijn cruciale elementen tijdens evenementen en werkzaamheden. Bij ADS Amusementsverhuur vind je een ruim aanbod aan draaihekken, werf- en bouwhekken en andere benodigdheden om de veiligheid op jouw projecten en evenementen te garanderen.

TAPWAGEN VERHUUR

Een tapwagen is een leuke en praktische extra bij outdoor evenementen zoals verjaardagen, communies of barbecues. Bij grotere events zijn tapwagens onmisbaar om op een snelle en efficiënte bediening te garanderen.

KASSA VERHUUR

Dien je een groot aantal drankbonnen, polsbandjes en ingangstickets te verhandelen, manifestaties of evenementen in open lucht? Dan is het aangeraden om mobiele kassaloketten of kassacontainers te voorzien om een vlotte en efficiënte bediening te garanderen.

Offerte op maat voor de verhuur van jouw feestmateriaal

Op zoek naar een professionele partner voor jouw event te West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel of Vlaams-Brabant? Vraag online een offerte aan, wij maken een gepersonaliseerde offerte aan op maat.