Tapwagen huren

Een tapwagen huren is een leuke en praktische extra bij grote en kleine outdoor events zoals verjaardagen, communies of barbecues. Vooral bij grotere events is het huren van een tapwagen onmisbaar om een snelle en efficiënte bediening te garanderen. Vraag online een offerte aan voor het huren van een tapwagen.

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod tapwagens

Bij ADS Amusementsverhuur begrijpen we dat een tapwagen niet alleen dient voor het gemak van drankvoorziening, maar tevens een esthetisch element vormt tijdens evenementen. Vaak fungeren onze tapwagens als een blikvanger.

tapwagen tapwagen verhuur

Tapwagen

Deze tapwagen is duidelijk herkenbaar voor bezoekers dankzij de ’tapwagen’ sticker.

✔ Installatie inbegrepen
✔ 2 tapkranen & 4 frigo’s
✔ Afmetingen: 4,2 x 2,5 x 3 meter
✔ Korte of langetermijnverhuur

Een tapwagen huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

verhuur tapwagens

Korte realisatietijd

huren tapwagen

ADS Emergency Service

bierwagen huren

Gratis installatie

tapwagen huren prijs

Prijs- kwaliteitsgarantie

tapwagen verhuur prijs

Uitrusting tapwagens

Onze tapwagens zijn gemonteerd op een aanhangwagen en kunnen op een snelle en gemakkelijke manier geïnstalleerd worden. Ze zijn uitgerust met 2 tapkranen, een verlek en een dubbele spoelbak. Daarnaast worden ook 4 grote frigo’s voorzien. Mochten deze onvoldoende blijken, dan is het ook mogelijk om extra koel- en vriesaanhangwagens te nemen.

Eventuele extra’s: 

{

Bij ons draait het niet alleen om het verhuren van tapwagens, maar om het creëren van unieke ervaringen. Of je nu een groot publiek event organiseert of een intieme bijeenkomst, onze tapwagens brengen de sfeer van gezelligheid en de smaak van fris bier naar elke gelegenheid.

Anthony De Smet

Zaakvoerder bij ADS AMUSEMENTSVERHUUR

drankwagen huren

Afbeeldingen tapwagens te huur

Een tapwagen huren:
6 voordelen

Het huren van een tapwagen kan veel voordelen hebben, afhankelijk van het event of de behoefte.

    • Gemak: dankzij een tapwagen is het niet meer nodig om te zeulen met flessen: aansluiten en klaar! 
    • Sfeer: het kan een unieke, sfeervolle toevoeging zijn aan een bruiloft, bedrijfsfeest, of een groot outdoor evenement.
    • Versheid: Het bier uit een tap is vaak verser en heeft een betere smaak dan bier uit een fles.
    • Efficiëntie: Met een tapwagen kunnen grote hoeveelheden bier en drank snel worden geserveerd, wat ideaal is voor events met veel gasten.

Ontdek alle voordelen

  • Kostenbesparend: Op grote events kan het huren van een tapwagen kosteneffectiever zijn dan het kopen van grote hoeveelheden fles- of blikbier.
  • Professionaliteit: Tapwagens zijn vaak uitgerust met professionele tapapparatuur, waardoor je de dranken op de perfecte temperatuur en met de juiste schuimkraag kunt serveren. Dit voegt een vleugje klasse en kwaliteit toe aan elk evenement.

Of je nu een informeel tuinfeest of een groot event organiseert, een tapwagen kan zeker bijdragen aan de algehele ambiance.

tapwagen binnenkant

FAQ Verhuur tapwagens

Hoe maak ik een ruwe schatting van het aantal tapwagens die ik moet huren?

Het maken van een ruwe schatting van het aantal tapwagens dat je moet huren, hangt af van verschillende factoren. Ten eerste moet je het verwachte aantal gasten op je evenement in overweging nemen. Een standaard tapwagen kan 50 tot 200 bezoekers aan.

Vervolgens moet je bedenken hoeveel verschillende soorten dranken je wilt serveren. Als je een brede selectie van bier, wijn of andere dranken wilt aanbieden, heb je mogelijk meerdere tapwagens nodig om aan die behoefte te voldoen.

De duur van je evenement speelt ook een rol. Voor een langdurig evenement waarbij gedurende de hele dag dranken worden geserveerd, wil je misschien extra tapwagens huren om ervoor te zorgen dat er geen vertragingen zijn bij het serveren.

Als vuistregel kun je beginnen met één tapwagen per 100 gasten en deze aanpassen op basis van de bovengenoemde factoren. 

Wat kost het huren van een tapwagen?

Het exacte tarief voor het huren van een tapwagen kan variëren, afhankelijk van de afnamehoeveelheid, de huurperiode, eventuele aanvullende diensten, e.d. We garanderen de meest concurrerende prijs. Om je te voorzien van een specifieke en nauwkeurige offerte, hebben we ook een schatting nodig van het aantal tapwagens dat je nodig hebt. Mocht je niet zeker weten hoeveel dit er zijn, dan kunnen we je hierbij helpen. Neem gerust contact op of vraag online een offerte.

Is de tapwagen ook verzekerd?

Als huurder van onze tapwagens ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van de nodige verzekeringen. Hoewel onze tapwagens robuust ontworpen zijn om weerstand te bieden tegen diverse (weers)omstandigheden, raden wij jou aan om passende verzekeringen af te sluiten om jezelf te beschermen tegen potentiële risico’s, zoals diefstal, vandalisme of schade.

Kan ik onafhankelijk mijn drankenleverancier kiezen?

Ja, wij leveren enkel de tapwagen. Verder ben je volledig vrij om te bepalen welke drankenhandelaar je graag wenst voor jouw event of project. We kunnen jou hier natuurlijk wel in adviseren indien je dat wenst. 

Wat gebeurt er als er technische problemen zijn met de tapwagen?

Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en bieden ondersteuning in het geval van technische problemen. In veel gevallen zal er ter plaatse een specialist beschikbaar zijn om eventuele problemen snel op te lossen.

Zijn er extra kosten zoals borg of schoonmaakkosten?

Alle kosten worden vooraf duidelijk besproken, zodat er geen onverwachte verrassingen zijn. Neem hiervoor contact op met ons om onze flexibele voorwaarden te bespreken. 

Hoe lang mag ik een tapwagen huren?

De huurperiode van een tapwagen is zeer flexibel en wordt aangepast aan jouw specifieke projectbehoeften. Of je nu een tapwagen nodig hebt voor een kortstondig evenement van een paar dagen, of voor een langdurig project dat meerdere maanden duurt, wij kunnen daarvoor zorgen.

Houd er echter rekening mee dat de huurprijs varieert afhankelijk van de duur van de huurperiode. Voor langere huurperiodes kunnen we vaak kortingen aanbieden. Voor de exacte huurvoorwaarden en -kosten raden we aan rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we jou een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die het beste bij jouw project past.

Verhuren jullie ook nog andere voorzieningen?

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

Verhuur douchecabine hurenwoonunits hurenkoelaanhangwagen hurentoilet hurenmobiele badkamer hurentoiletwagen hurenkassa hurenwerfhekken hurenvacuüm toiletten huren.