Vacuüm toilet huren

De vacuüm toiletten van ADS zijn dé toekomst op het gebied van toiletverhuur voor events en bouwwerven. Bij vacuüm toiletten is het immers niet nodig om wateraanvoer en waterafvoer te voorzien. Zo zijn ze eenvoudig en flexibel inzetbaar op elke locatie. Deze vacuüm toiletten werken alleen op stroom. Vraag nu een offerte voor de verhuur van een vacuüm toilet!

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod vacuüm toiletten

ADS Amusementsverhuur beschikt over een gevarieerd aanbod vacuüm toiletten om in te spelen op verschillende situaties. Het huren van een vacuüm toilet kan op korte en lange termijn, voor kleine en grote gelegenheden alsook voor alle mogelijke omstandigheden en doelgroepen. De vacuüm toiletten zijn voorzien van steunpoten en trappen.

vacuum toilet klein event

M/V Aparte vacuüm toiletten

 Onze vacuüm toiletten voor mannen en vrouwen apart bieden en comfortabele oplossing voor jouw event of werf. Met verschillende ingangen en faciliteiten zoals bv. urinoirs zorgen we voor maximaal comfort.

vacuum toilet verhuur genderneutraal

M/V Gemengde vacuüm toiletten

Onze gemengde vacuüm toiletten zijn perfect voor evenementen en werven waar flexibiliteit en efficiëntie centraal staan. Deze unisex toiletten zijn modern, hygiënisch en geschikt voor iedereen, waardoor de wachttijden worden verkort.

vacuum toilet klein of groot event

Vacuüm toiletten van verschillende groottes

De vacuüm toiletten zijn bijzonder geschikt voor kleinere en grotere events of als werftoiletten. Er zijn verschillende formaten en faciliteiten waardoor je één groot toiletdorp kan maken, of toiletten op verschillende plaatsen kan voorzien. 

Vacuüm toilet huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

vacuum toilet huren snel

Korte realisatietijd

vacuüm toilet huren service

ADS Emergency Service

vacuüm toilet huren levering en installatie

Gratis installatie

vacuüm toilet huren prijs

Prijs- kwaliteitsgarantie

vacuum toiletten huren

Werking vacuüm toiletten

Je kunt maar liefst 400 keer doorspoelen zonder wateraanvoer en -afvoer. De vacuüm toilet is uitgerust met een vuilwaterbuffertank van 600 liter en wordt standaard geleverd met 420 liter schoon water.

Hoe?
De vacuüm toiletwagen gebruikt een vacuümsysteem, waardoor er per spoelbeurt maar één liter water wordt verbruikt. Ter vergelijking, mobiele spoeltoiletten verbruiken tot wel 10 liter per spoelbeurt. Met de ingebouwde 420-liter schoonwatertank kun je dus ongeveer 400 keer doorspoelen. Al het afvalwater wordt opgevangen in de 600-liter buffertank. Deze technologie zorgt ervoor dat de installatie van de vacuüm toilet een fluitje van een cent wordt, zonder vermaalpomp, waterbuffer en aan- en afvoerslangen. 

  Waarom is een vacuüm toilet de toekomst binnen toiletverhuur? 

  Het gebruik van onze toiletwagen zonder aanvoer heeft grote voordelen. Je hebt bijvoorbeeld niet per se meer een wateraanvoer nodig. Het is niet altijd en overal mogelijk om aan schoon water te komen. Omdat deze toiletwagen een ingebouwde opslagtank heeft, kun je de wagen overal neerzetten waar je wilt.

  Kostenbesparend

  Een vacuümtoilet heeft geen vermaalpomp, waterbuffer of aan- en afvoerslang nodig. Als er wel een vaste wateraanvoer of afvoerput aanwezig is, kan het toilet daarop worden aangesloten en functioneren onder die condities.

   

   

   

  Geen slangen op de weg

  Je hebt bij een vacuüm toilet geen kabels of slangen in het zicht liggen. Alle leidingen zijn weggewerkt in de technische ruimte. Het is nooit meer nodig om slangen over de weg te leggen om een bepaalde afstand tot de wateraanvoer of een put te overbruggen.

  Waterbesparend

  Doordat er minder water verbruikt wordt per spoelbeurt, wordt er veel water bespaard. Er wordt dan geen onnodig schoon water verspild. Het is dus sowieso een duurzamere keuze dan iedere andere toiletwagen.

  levering vacuum toilet

  Services vacuüm toiletten

   

  ✔️ Groot aanbod: Dankzij ons groot assortiment en de vele mogelijkheden vinden we steeds de ideale oplossing voor een tijdelijke behoefte aan sanitair. Daarnaast kan ook een apart urinoir en/of optionele wastafel bijgeplaatst worden.

  ✔️ Reiniging: Wanneer onze toiletten verhuurd worden op lange termijn, zoals werftoiletten, dan worden deze wekelijks gereinigd.

  ✔️ Prijs: Onze prijzen zijn erg competitief en bovendien garanderen we een topservice. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ADS Amusementsverhuur terecht voor mobiel sanitair advies.

  toilet huren toiletwagen binnenkant

  FAQ vacuüm toiletten huren

  Wat is een vacuüm toilet systeem?

  Een vacuümtoilet systeem is een innovatieve sanitaire oplossing die ontworpen is om waterverbruik te verminderen door gebruik te maken van luchtdruk in plaats van grote hoeveelheden water.

  Hoe werkt een vacuüm toilet systeem?

  Het systeem werkt door luchtdruk te gebruiken om afvalwater uit toiletten, douches en wastafels af te voeren. Een vacuümpomp creëert een vacuüm in de leidingen, en wanneer iemand doorspoelt, opent een klep in het toilet waardoor het afvalwater wordt weggezogen.

  Waarom is een vacuüm toilet systeem duurzamer dan een traditioneel toiletsysteem?

  Het vacuümtoilet systeem gebruikt slechts een fractie van het water dat traditionele toiletsystemen gebruiken, namelijk slechts 0,8 liter per spoelbeurt, wat aanzienlijk bijdraagt aan waterbesparing.

  In welke situaties worden vacuüm toiletten momenteel toegepast?

  Vacuümtoiletten worden al tientallen jaren gebruikt op schepen en vliegtuigen. Ze worden ook steeds vaker toegepast in gebouwen, woningen, appartementen en op grote evenementen en festivals. 

  Zijn vacuüm toiletten hygiënisch?

  Ja, vacuümtoiletten zijn zeer hygiënisch omdat ze afvalwater efficiënt en snel afvoeren, waardoor het risico op geurtjes en bacteriën wordt verminderd.

  Hoe worden de afvalstoffen verwerkt in een vacuüm toilet systeem?

  Het afval wordt door de zuigkracht van het vacuüm naar de pomp gezogen, waar het wordt vermalen en vervolgens naar het riool of een opslagtank wordt gepompt.

  Wat zijn de voordelen van het gebruik van vacuüm toiletten op grote evenementen?

  Op grote evenementen voorkomen vacuümtoiletten enorm waterverbruik door duizenden bezoekers, waardoor er minder water hoeft te worden afgevoerd en het evenement duurzamer wordt.

  Is het installeren van een vacuüm toilet systeem complex?

  De installatie van een vacuümtoilet systeem is zeer eenvoudig. We plaatsen deze voor jou en doen de volledige installatie.

  Hoe draagt een vacuüm toilet systeem bij aan een duurzame toekomst?

  Door aanzienlijk water te besparen en de efficiëntie van afvalverwerking te verbeteren, helpt een vacuümtoilet systeem bij het behouden van kostbare hulpbronnen en draagt het bij aan een groenere, duurzamere wereld voor toekomstige generaties.

  Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

  Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

  Verhuur douchecabine hurenkoelaanhangwagen hurenmobiele woonunit hurenmobiele badkamer hurentoiletwagen hurenkassa hurenwerfhekken hurentapwagen huren