Mobiele douchecabine huren

Op zoek naar een tijdelijke nooddouche? Het huren van een mobiele douchecabine is een ideale oplossing voor wie tijdelijk behoefte heeft aan sanitaire voorzieningen voor hygiënische doeleinden. De mobiele douchecabines op wielen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden.  Vraag nu een offerte voor de verhuur van je douchecabine! 

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod mobiele douchecabines

Wij hebben momenteel maar één type douchecabine te huur voor verschillende behoeften: één enkele douchecabine of een combinatie van verschillende douchecabines die een groter geheel vormen. De douches worden standaard incl. boiler verhuurd.

Mobiele douchecabine huren

Douchecabine 1 pers.

✔ Vanaf 99€/week
✔ Douche op wielen
✔ Nieuw douchegordijn
✔ 198 cm hoog, 78 cm breed
✔ Particulier & professioneel verhuur

Een mobiele douchecabine huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

mobiele douchecabine huren snelheid

Korte realisatietijd

mobiele douchecabine huren service

ADS Emergency Service

mobiele douchecabine huren levering

Gratis installatie

mobiele douchecabine huren prijs

Prijs- kwaliteitsgarantie

Mobiele douchecabine huren voor en achterkant

Uitrusting douchecabines

In een handomdraai kan een mobiele douchecabine comfort en hygiëne bieden aan zowel particulieren als professionals.

 

 • Installatie van de douchecabine in vrijwel elke ruimte mogelijk, ook buiten. Belangrijk is dat er enkel geleverd wordt op gelijkvloers of in appartementen met liftvoorziening. Trappen zijn uit den boze.
 • Verhuurprijs altijd inclusief boiler en alle installatiebenodigdheden
 • Altijd een nieuw douchegordijn
 • Stevige tijdelijke douche, één geheel en waterdicht
 • Gepoedercoat staal: hygiënisch en eenvoudige reiniging
 • Gratis levering, installatie en ophaling
 • Aan- en afvoer: de tijdelijke douche kan aan elke kraan aangesloten worden. De afvoerslang kan eenvoudig in de wasbak gehangen worden, of aangesloten worden op bijvoorbeeld jouw vaatwasmachine afvoer. De afstand van water af- en aanvoer beperken we tot 5 meter. 
 • De mobiele douche staat standaard op een rubbermat met opstaande rand.
 • De mobiele douchecabine heeft een geïntegreerde steekwagen met stevige handgrepen en 4 wielen om deze gemakkelijk te verplaatsen indien nodig.

Verschillende toepassingen mobiele douche

Onze mobiele douches zijn geschikt voor particulier en professioneel verhuur:

  • Tijdelijke douchecabine tijdens renovatie, bouw of verbouwing
  • Nooddouche na medische aandoening of bij revalidatie
  • Sanitaire voorzieningen voor seizoens- of tijdelijke werknemers
  • Indien je met een lek zit in jouw huidige sanitaire installatie

We begrijpen maar al te goed dat je in de meerderheid van de gevallen geen exacte einddatum kunt geven. Daarom is het mogelijk om de einddatum te verlengen zolang je dit nodig acht. Neem hiervoor contact met ons op. 

mobiele douche

FAQ verhuur douchecabines 

Wat kost het huren van een mobiele douchecabine?

Bij ADS Amusementsverhuur huur je al vanaf € 99,- per week een complete douchecabine. Deze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren: het aantal, de huurtijd en de huurperiode. Voor een specifiekere prijsindicatie kan je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Minimaal aangerekende huurperiode bedraagt 2 weken.

Waar mag je een douchecabine plaatsen?

De douche is 198 centimeter hoog en 78 centimeter breed, waardoor hij door een deur van 80 centimeter breed past. Daarom kan de mobiele douche overal in huis geplaatst worden. Ook buiten kan de douche geplaatst worden. De douche op wielen is gemakkelijk verhuisbaar. Om de mobiele douche te kunnen plaatsen is een minimumdoorgang nodig van minstens 78,5cm. Meet dus zeker de binnenbreedte van je deuren na zodat je zeker bent dat de douchecabine binnen kan indien je dit wenst.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. Je kan gewoon jouw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

Waar is de mobiele douche van gemaakt?

Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geïntegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

Zorgen jullie ook voor de water af- en aanvoer?

Voor onze units dienen we te beschikken over een aansluiting op leidingwater en een afvoer. De afstand van water af- en aanvoer beperken we tot 5 meter. De installatie wordt door ADS Amusementsverhuur uitgevoerd. Belangrijk is dat er enkel geleverd wordt op gelijkvloers of in appartementen met liftvoorziening. Trappen zijn uit den boze.

Hoelang mag je de douchecabine huren? Kan ik de verhuur verlengen?

De tijdelijke douchecabine kan zolang als nodig gehuurd worden. Het is ook mogelijk om de verhuur te verlengen indien je geen juiste einddatum kunt plakken op de verhuur. Neem in dat geval contact op met ons, en we bespreken dan de mogelijkheden. 

Kan ik snel een douchecabine verhuren?

Indien we een mobiele douche beschikbaar hebben, dan kunnen we deze met spoed bij jou installeren. Aarzel niet om ons hiervoor direct te contacteren

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur.