Werfhekken huren

Op zoek naar werfhekken voor een bouwwerf of een event? Onze werfhekken zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden geplaatst op verschillende locaties. Ze zijn direct klaar voor gebruik en bieden optimale veiligheid en afbakening. Vraag nu een offerte aan voor het huren van werfhekken.

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod hekwerk

Toegangs- en locatiebeveiliging zijn cruciale elementen tijdens evenementen en werkzaamheden. Bij ADS Amusementsverhuur vindt u een ruim aanbod aan draaihekken, werf- en bouwhekken en andere benodigdheden om de veiligheid op uw projecten en evenementen te garanderen.

hekken huren

Werfhek / bouwhek

Een werfhek of bouwhek huren om een bouwplaats of event tijdelijk te omheinen

✔ Met of zonder zwarte dekzeilen
✔ Voeten en klemmen gratis inbegrepen
✔ Hoogte 2 m, lengte 3,5 m
✔ Korte of lange termijnsverhuur

draaihek huren

Draaihekken

Een draaihek huren voor een beveiligde in- en uitstroom van personeel of bezoekers.

✔ Dubbele draaihekken
✔ Apart instelbare draairichting
✔ Industriële kwaliteit
✔ Korte of lange termijnsverhuur

advies koelcontainer of koelaanhangwagens

Advies nodig?

Heb je advies nodig om de juiste keuze te maken voor het huren van werfhekken? Dankzij onze jaren ervaring kunnen wij een exacte inschatting geven. Contacteer ons vrijblijvend.

Een werfhek huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Gratis levering en installatie

prijs mobiele woonunit huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

werfhekken huren met zeil

Accessoires voor het huren van werfhekken

Huur werfhekken om je bouwterrein of evenement tijdelijk te beveiligen. De naverzinkte bouwhekken van ADS Amusementsverhuur zijn van industriële kwaliteit. De dikke draden, de verticale middenbuis en de versterkte hoeken maken deze hekken bijzonder stevig. De hekken zitten in combipallet per 28 (ongeveer 100 lopende meter). De bokken kunnen door ons worden geleverd met 19 tons vrachtwagen, voorzien van meeneemheftruck. We bieden ook de optie om de hekken te huren met zwarte zeilen voor extra privacy.

Inbegrepen in de huurprijs: 

 • Klem voor werfhekhek
 • Poortscharnieren
 • Loopwielen
 • Rubberen voeten voor werfhek
 • Voetplaten
{

In de meest uitdagende omgevingen zoals bouwprojecten of events leveren wij werfhekken van de hoogste kwaliteit. Onze klanten vertrouwen op ons vanwege onze betrouwbaarheid, service en marktconforme prijzen.

Anthony De Smet

Zaakvoerder bij ADS AMUSEMENTSVERHUUR

toiletwagen verhuur

Doeleinden voor toiletwagens

Onze toiletwagens zijn zowel voor particuliere als zakelijke klanten beschikbaar, voor verhuur op zowel korte als lange termijn:

  • Festivals, concerten en events: bij grote openlucht evenementen waar veel mensen samenkomen, kunnen toiletwagens een flexibele en hygiënische oplossing bieden.
  • Bedrijfsevenementen: voor bedrijfsevents zoals beurzen, open dagen of teambuildings kan het huren van een toiletwagen bijdragen aan het gemak en comfort van de gasten.

Ontdek alle mogelijkheden

De toiletwagens van ADS Amusementsverhuur zijn multifunctioneel inzetbaar. Een toiletcontainer huren kan voor diverse gelegenheden en evenementen dienen.

 • Bouwplaatsen: op bouwplaatsen zijn vaak geen vaste toiletten aanwezig. Het huren van een toiletwagen kan zorgen voor het nodige comfort voor de arbeiders.
 • Bruiloften en partijen: voor bruiloften en feesten op buitenlocaties, zoals in een tuin of op een landgoed, kan een toiletwagen een slimme voorziening zijn.
 • Sportevenementen: bij sportevenementen, vooral die op tijdelijke of afgelegen locaties, kan een toiletwagen een praktische oplossing bieden.
 • Grote bijeenkomsten: voor elke grote bijeenkomst waarbij de bestaande toiletvoorzieningen niet toereikend zijn, kan een toiletwagen een effectieve oplossing bieden.
Toiletwagens dames en heren huren

FAQ Woonunits

Wat kost het huren van een woonunit?

Bij ADS Amusementsverhuur huur je al vanaf € 200,- per week een complete woonunit. Deze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren: het type woonunit, de huurtijd en de beschikbaarheid. Voor een specifiekere prijsindicatie kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een specifiek product.

Hoelang mag je in woonunit wonen?

De huurperiode verschilt van geval tot geval, afhankelijk van de reden voor verhuur. De regels zijn namelijk anders voor iemand die in een verbouwing zit dan voor werknemers die tijdelijk ergens huisvesten. Bel ons gerust als je vragen hebt!

Waar mag je een wooncontainer plaatsen?

Het plaatsen van een woonunit kan meestal zonder al te veel problemen. Jouw stad of gemeente dient een tijdelijke vergunning af te leveren zodat je erin kan wonen tijdens de verbouwing of als tijdelijke verblijfplaats voor werknemers. Neem hiervoor contact op met de dienst vergunningen.

Welk type ondergrond is geschikt voor een woonunit?

Voor een woonunit moet je gewoon zorgen voor een vlakke stevige ondergrond, dat is meer dan voldoende als het tijdelijk is.

Zorgen jullie ook voor de water af- en aanvoer?

Voor onze units dienen we te beschikken over een aansluiting op leidingwater en een afvoer.

Zorgen jullie ook voor de stroomvoorziening?

Voor de stroom dien je te beschikken over 3 apart kringen van minimaal  16 A /230V.

Is de woonunit verzekerd?

Als huurder dient u steeds over de nodige verzekeringen te beschikken.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

Standaard wordt de wooncontainer in perfecte staat afgeleverd op de locatie. Schoonmaak wordt vervolgens door de huurder uitgevoerd. 

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

Verhuur douchecabine hurenkoelaanhangwagen hurentoilet hurenmobiele badkamer hurentoiletwagen hurenkassa hurenhekwerk hurentapwagen huren