Werfhekken huren

Op zoek naar werfhekken voor een bouwwerf of een event? Onze werfhekken zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden geplaatst op verschillende locaties. Ze zijn direct klaar voor gebruik en bieden optimale veiligheid en afbakening. Vraag nu een offerte aan voor het huren van werfhekken.

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod hekwerk & werfhekken

Toegangs- en locatiebeveiliging zijn cruciale elementen tijdens evenementen en werkzaamheden. Bij ADS Amusementsverhuur vind je een ruim aanbod aan draaihekken, werf- en bouwhekken en andere benodigdheden om de veiligheid op jouw projecten en evenementen te garanderen.

hekken huren

Werfhek / bouwhek

Een werfhek of bouwhek huren om een bouwplaats of event tijdelijk te omheinen

✔ Met of zonder zwarte dekzeilen
✔ Voeten en klemmen gratis inbegrepen
✔ Hoogte 2 m, lengte 3,5 m
✔ Korte of lange termijnsverhuur

draaihek huren

Draaihekken

Een draaihek huren voor een beveiligde in- en uitstroom van personeel of bezoekers.

✔ Dubbele draaihekken
✔ Apart instelbare draairichting
✔ Industriële kwaliteit
✔ Korte of lange termijnsverhuur

advies hekwerk huren

Advies nodig?

Heb je advies nodig om de juiste keuze te maken voor het huren van werfhekken? Dankzij onze jaren ervaring kunnen wij een exacte inschatting geven. Contacteer ons vrijblijvend.

Een werfhek huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

verhuur bouwhekken

Korte realisatietijd

huur bouwhek

ADS Emergency Service

hekwerk verhuur

Gratis installatie

huur bouwhekken prijs

Prijs- kwaliteitsgarantie

werfhekken huren met zeil

Accessoires voor het huren van werfhekken

Huur werfhekken om je evenement tijdelijk te beveiligen. De naverzinkte bouwhekken van ADS Amusementsverhuur zijn van industriële kwaliteit. De dikke draden, de verticale middenbuis en de versterkte hoeken maken deze hekken bijzonder stevig. De hekken zitten in combipallet per 28 (ongeveer 100 lopende meter). De bokken kunnen door ons worden geleverd met 19 ton vrachtwagen, voorzien van meeneemheftruck. Onze gezeilde hekken bieden de nodige afscherming en privacy.

Inbegrepen in de huurprijs: 

 • Klem voor werfhek
 • Poortscharnieren
 • Loopwielen
 • Rubberen voeten voor werfhek
 • Voetplaten
{

In de meest uitdagende omgevingen leveren wij werfhekken van de hoogste kwaliteit. Onze klanten vertrouwen op ons vanwege onze betrouwbaarheid, service en marktconforme prijzen.

Anthony De Smet

Zaakvoerder bij ADS AMUSEMENTSVERHUUR

bouwhek verhuur

Afbeeldingen werfhekkenverhuur

Doeleinden voor verhuur werfhekken

Werfhekken zijn een essentieel onderdeel van vele projecten, groot of klein, en dienen verschillende doelen. Hun primaire rol is het verzekeren van veiligheid, maar ze dragen ook bij aan een betere organisatie en efficiëntie van jouw project:

  • Organisatie: werfhekken helpen bij het definiëren en structureren van jouw werkruimte. Ze kunnen gebruikt worden om verschillende zones op jouw terrein aan te geven, zoals werkzones, opslagzones en veiligheidszones.
  • Regulatie van bezoekersstromen: bij evenementen leiden werfhekken de bezoekersstromen en helpen ze bij het organiseren van wachtrijen, het aangeven van in- en uitgangen, en het controleren van menigten.

Ontdek alle mogelijkheden

 • Privacy: bij sommige projecten kunnen werfhekken met zeildoek of afdeknetten bijdragen aan de privacy en het afschermen van jouw werf van het publieke oog.
 • Marketing: met bedrukte zeildoeken kunnen werfhekken ook dienen als reclameborden, waarop je informatie over jouw bedrijf, jouw project, of jouw sponsors kunt delen.

Of jouw project nu betrekking heeft op bouw, renovatie, sloop, evenementen, of noodmaatregelen, het huren van werfhekken is een flexibele oplossing die zich aanpast aan jouw behoeften. Met ons breed scala aan opties en onze deskundige service, zorgen wij ervoor dat jouw project veilig, georganiseerd en effectief verloopt. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

werfhek of bouwhek huren

FAQ Werfhekken

Hoe maak ik een ruwe schatting van het aantal werfhekken die ik moet huren?

Het aantal werfhekken dat je moet huren hangt af van de grootte en aard van jouw project. Hier is een algemene richtlijn om je te helpen bij het maken van een ruwe schatting:

(1) Meet het gebied: Het eerste wat je moet doen, is de omtrek van het gebied meten dat je wilt afzetten. Dit zal je een idee geven van hoeveel lineaire meter hekwerk je nodig hebt.

(2) Standaard werfhek afmetingen: De standaardbreedte van een werfhek is 3,5 meter.

(3) Bereken het aantal hekken: Deel het totale aantal lineaire meters dat je nodig hebt door de breedte van het hek. Dit geeft je het aantal hekken dat je nodig hebt.

Houd er rekening mee dat het altijd goed is om een ​​paar extra hekken te huren voor onverwachte behoeften of noodsituaties. Daarnaast kunnen hoeken of specifieke configuraties ook extra hekken vereisen. 

Wat kost het huren van een werfhek?

Het exacte tarief voor het huren van een werfhek kan variëren, afhankelijk van de afnamehoeveelheid, de huurperiode, eventuele aanvullende diensten, e.d. We garanderen de meest concurrerende prijs. Om je te voorzien van een specifieke en nauwkeurige offerte, hebben we ook een schatting nodig van het aantal werfhekken dat je nodig hebt. Mocht je niet zeker weten hoeveel dit er zijn, dan kunnen we je hierbij helpen. Neem gerust contact op of vraag online een offerte.

Hoe lang mag ik een werfhek huren?

De huurperiode van een werfhek is zeer flexibel en wordt aangepast aan jouw specifieke projectbehoeften. Of je nu een werfhek nodig hebt voor een kortstondig evenement van een paar dagen, of voor een langdurig bouwproject dat meerdere maanden duurt, wij kunnen daarvoor zorgen.

Houd er echter rekening mee dat de huurprijs varieert afhankelijk van de duur van de huurperiode. Voor langere huurperiodes kunnen we vaak kortingen aanbieden. Voor de exacte huurvoorwaarden en -kosten raden we aan rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we jou een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die het beste bij jouw project past.

Heb je een vergunning nodig om werfhekken te plaatsen?

In België is er over het algemeen geen vergunning nodig om werfhekken te plaatsen. Dit komt omdat werfhekken tijdelijke structuren zijn die doorgaans worden gebruikt voor veiligheidsdoeleinden op bouw- of evenementenlocaties.

Het is echter altijd een goed idee om contact op te nemen met de lokale autoriteiten, aangezien de regelgeving kan variëren, afhankelijk van de gemeente of de aard van het project. Als je bijvoorbeeld een groot gedeelte van het openbaar voetpad of de weg wilt afzetten, kan het zijn dat je een specifieke toestemming nodig hebt.

Houd er ook rekening mee dat je als huurder verantwoordelijk bent voor het correcte gebruik en de juiste plaatsing van werfhekken om veiligheidsrisico’s te voorkomen. Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste manieren om onze hekken te installeren en te gebruiken, en kan jou ook helpen bij eventuele lokale vereisten.

Wat als ik een beperkte oplsagplaats heb voor de werfhekken?

Als je beperkte opslagruimte hebt, hoef je je zich geen zorgen te maken. We bieden een levering- en ophaalservice aan voor onze werfhekken. Zodra jouw project is voltooid, of wanneer de hekken niet langer nodig zijn, kan je eenvoudigweg contact met ons opnemen en we halen ze op bij jouw locatie.

Daarnaast kunnen we, indien nodig, in fases leveren om te voldoen aan de beperkingen van jouw opslagruimte. Op deze manier kan je toch profiteren van onze diensten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opslaan van de hekken.

Wat als er projectvertraging is?

We begrijpen dat projecten soms vertraging kunnen oplopen door onvoorziene omstandigheden. Daarom zijn onze huurvoorwaarden flexibel. Als je het werfhek langer nodig hebt dan oorspronkelijk gepland, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen samenwerken om een ​​oplossing te vinden die het beste past bij jouw nieuwe tijdschema.

Let op, afhankelijk van de lengte van de verlenging, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Echter, we streven ernaar om deze processen zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, zodat je je kan concentreren op wat het belangrijkste is: het voltooien van jouw project.

Worden de werfhekken ook door jullie geplaatst?

Dat kan! Naast de verhuur van werfhekken bieden wij ook een plaatsingsservice aan. Ons ervaren team kan de hekken snel en efficiënt voor jou installeren, waardoor je je kunt concentreren op de andere aspecten van jouw project.

Deze service kan vooral handig zijn bij grotere projecten of als je niet over de nodige mankracht of tijd beschikt om de hekken zelf te plaatsen. We zorgen ervoor dat de hekken stevig en veilig worden geplaatst volgens de best practices in de industrie.

De kosten voor deze dienst variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de installatie. Neem contact met ons op om de details van jouw project te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Zijn de werfhekken ook verzekerd?

Als huurder van onze werfhekken ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van de nodige verzekeringen. Hoewel onze hekken robuust en ontworpen zijn om weerstand te bieden tegen diverse weersomstandigheden, raden wij jou aan om passende verzekeringen af te sluiten om jezelf te beschermen tegen potentiële risico’s, zoals diefstal, vandalisme of schade.

Verhuren jullie ook nog andere voorzieningen?

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

Verhuur douchecabine hurenwoonunits hurenkoelaanhangwagen hurentoilet hurenmobiele badkamer hurentoiletwagen hurenkassa huren – tapwagen hurenvacuüm toilet huren.