Toilet huren

Het belang van comfortabele en hygiënische sanitair op events en werkzaamheden valt onmogelijk te overschatten.  Toiletten huren kan voor alle gelegenheden: kleine tuin- of buurtfeesten, grote events, privé-aangelegenheden, bouwwerken,… . Dankzij onze uitgebreide gamma vind je mobiele toiletten in alle vormen en maten die eenvoudig en flexibel inzetbaar zijn. Vraag nu een offerte voor de verhuur van jouw toilet! 

Vraag vrijblijvend een offerte

Aanbod toiletten & voorzieningen

ADS Amusementsverhuur beschikt over een gevarieerd aanbod toiletten en voorzieningen om een oplossing te kunnen bieden aan elk sanitair probleem. We verhuren toiletten op korte en op lange termijn, voor kleine en grote gelegenheden alsook voor alle mogelijke omstandigheden en doelgroepen.

toilet huren toilettencabines

Toiletaanhangwagens

Onze toiletten op aanhangwagens zijn bijzonder geschikt voor kleinere events of als werftoiletten. Deze zijn gemakkelijk af te halen mits je over een rijbewijs B beschikt. Daarnaast heb je ook een trekhaak en een extra nummerplaat nodig. Onze aanhangwagens zijn voorzien van steunpoten en trappen.

Toilet huren Handwasbak

Mobiele handwasbak

Voor kleinere evenementen bieden we 2-persoons handwastafels met eigen watervoorraad en opvang. Bij grote evenementen kan je wastafels uit inox huren die voorzien zijn van 5 drukkranen aan iedere zijde. Hiervoor dien je te beschikken over wateraanvoer en -afvoer.

toilet huren plaszuil

Plaszuilen

Verhuur van plaszuilen, gaande van 1 tot 6 personen. De plaszuilen voor 1 persoon beschikken over een tankinhoud van 60 liter.Voor de grotere feesten worden 4 persoons plaszuilen voorzien met opvangreservoir en mogelijkheid tot afvoer. Plaszuilen tot 6 personen beschikken over een opvangreservoir van maar liefst 650 liter.

toilet huren toiletcabines

Losse toiletcabines

Losse toiletcabines zijn ideaal als werftoilet, maar ook voor kleinere en grotere events zoals fuiven, feesten, wielerwedstrijden,… . Deze kunnen gehuurd worden in combinatie met plaszuilen en handwasmogelijkheden.

Toilet huren binnentoilet

Binnentoilet

Wens je een binnentoilet te huren omwille van verbouwingen? Wij beschikken over opvangtanks met toiletbril, zodat je deze binnenshuis kan plaatsen terwijl jouw toilet wordt gerenoveerd.

toilet huren andersvaliden

Toilet andersvaliden

Het is mogelijk om toiletten te huren voor andersvaliden. Deze speciale toiletten beschikken over een vlakke vloer zonder opstap en een ruimte van 1,6 x 1,6 meter.

vacuum toilet huren

NIEUW: Vacuüm toilet

De vacuüm toiletten van ADS zijn dé toekomst op het gebied van toiletverhuur voor events en bouwwerven. Bij vacuüm toiletten is het immers niet nodig om wateraanvoer en waterafvoer te voorzien.

Een toilet huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

toilet huren snel

Korte realisatietijd

toilet huren service

ADS Emergency Service

toilet huren levering en installatie

Gratis installatie

toilet huren prijs

Prijs- kwaliteitsgarantie

toilet huren toiletvoorziening

Verhuur toiletten

In een handomdraai kan je comfort en hygiëne aanbieden op allerlei events en aangelegenheden.

  • De meerderheid van onze sanitaire oplossingen heeft geen aansluiting nodig waardoor de installatie zeer eenvoudig en snel kan gebeuren.
  • Dankzij ons groot assortiment en de vele mogelijkheden vinden we steeds de ideale oplossing voor een tijdelijke behoefte aan sanitair. Daarnaast kan ook een apart urinoir en/of optionele wastafel bijgeplaatst worden.
  • Wanneer onze toiletten verhuurd worden op lange termijn, zoals werftoiletten, dan worden deze wekelijks gereinigd.
  • Onze prijzen zijn erg competitief en bovendien garanderen we een topservice. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ADS Amusementsverhuur terecht voor mobiel sanitair advies.

Propere toiletten

 

Het belang van comfortabele en hygiënische sanitair op events en werkzaamheden valt onmogelijk te overschatten. Lang aanschuiven en vuile toiletten zorgen vaak voor gefrustreerde bezoekers en als projectleider wil je dat het volledige toiletgebeuren in goede banen wordt geleid. Dankzij de service van ADS Amusementsverhuur kan je rekenen op propere en comfortabele toiletten.

Ontdek alle mogelijkheden

De toiletten van ADS Amusementsverhuur zijn multifunctioneel inzetbaar. Denk maar aan de ongemakken die een renovatie of verbouwing met zich kan meebrengen. De toiletunits kunnen ook voor langere periodes gehuurd worden, zoals bijvoorbeeld als werftoilet of op meerdaagse events of andere projecten. 

toilet huren toiletwagen binnenkant

FAQ toiletten huren

Welk type ondergrond is geschikt voor een toilet?

Voor een toilet of handwastafel hoef je gewoon te zorgen voor een vlakke stevige ondergrond. Dat is meer dan voldoende als het tijdelijk is. Bij bouwwerkzaamheden of renovaties worden de toiletten meestal geplaatst aan de straatkant. Dit komt omdat een werftoilet niet kan worden geplaatst in de achtertuin vanwege het gewicht van het gevulde toilet. Als het toilet eenmaal gevuld is, kan het namelijk niet meer worden verplaatst vanwege het te grote gewicht.

Hoe lang mag ik een toilet huren?

De huurtermijnen verschillen van geval tot geval, afhankelijk van de reden voor verhuur. Bij ADS Amusementsverhuur bepaal je zelf de verhuurperiode en verhuurtermijn. Bel ons gerust als je vragen hebt! 

Heb ik een vergunning nodig?

Het plaatsen van een toilet kan meestal zonder al te veel problemen. Je hoeft geen vergunning aan te vragen als je het toilet plaatst op privéterrein. Op de openbare weg is dit wel nodig.

Is de toilet verzekerd?

Een toilet verzekeren gebeurt steeds op naam van de huurder, dit is een wettelijke bepaling.

Hoe huur ik een toilet en sanitaire voorzieningen?

Neem contact op met ADS Amusementsverhuur door het offerteformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Wij geven je een richtprijs en bespreken alle mogelijkheden om een geschikte oplossing te vinden voor jouw sanitaire noden.  

Wat is de prijs voor het huren van een toilet?

Bij ADS Amusementsverhuur huur je een toilet aan zeer goedkope tarieven. De prijs is afhankelijk van de periode, de termijn, het type toilet en het aantal. Vraag een offerte om een exacte prijs te krijgen.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

Standaard wordt de toilet in perfecte staat afgeleverd op de locatie. De schoonmaak wordt vervolgens door ADS Amusementsverhuur of de verhuurder uitgevoerd, afhankelijk van wat er wordt overeengekomen. 

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur. 

Verhuur douchecabine hurenkoelaanhangwagen hurenmobiele woonunit hurenmobiele badkamer hurentoiletwagen hurenkassa hurenwerfhekken hurentapwagen hurenvacuüm toilet huren