TOILET HUREN

Het belang van comfortabele en hygiënische sanitair op events en werkzaamheden valt onmogelijk te overschatten. Lang aanschuiven en vuile toiletten zorgen vaak voor gefrustreerde bezoekers en als projectleider wil je dat het volledige toiletgebeuren in goede banen wordt geleid. 

Bij ADS Amusementsverhuur vindt u gegarandeerd een sanitaire oplossing die perfect aansluit op het type en de grootte van uw project. Mobiel sanitair huren kan voor alle gelegenheden: kleine tuin- of buurtfeesten, grote events, privé-aangelegenheden, bouwwerken,… . Dankzij onze uitgebreide gamma vindt u mobiele toiletten in alle vormen en maten die eenvoudig en flexibel inzetbaar zijn.

Toiletten huren Oost-vlaanderen aalst

Ons aanbod

ADS Amusementsverhuur beschikt over een gevarieerd aanbod om een oplossing te kunnen bieden aan elk sanitair probleem. We beschikken over oplossingen op korte en op lange termijn, voor kleine en grote gelegenheden alsook voor alle mogelijke omstandigheden en doelgroepen. 

Aanhangwagens huren toilet

Aanhangwagens

Onze toiletten op aanhangwagens zijn bijzonder geschikt voor kleinere events. Deze zijn gemakkelijk af te halen mits u over een rijbewijs B beschikt. Daarnaast heeft u ook een trekhaak en een extra nummerplaat nodig. Onze aanhangwagens zijn voorzien van steunpoten en trappen. 

Toiletcabines huren

Losse cabines

Daarnaast biedt ADS Amusementsverhuur ook losse cabines voor grotere gelegenheden zoals bouwwerven, fuiven, feesten, wielerwedstrijden,… . Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen de basic toiletunits die voorzien zijn van toilet en urinoir en de toiletten voor evenementen. Toiletten voor evenementen zijn uitgerust met spoelklepsysteem, handwastafel en mogelijkheid tot verlichting.

 

toiletten huren handicap

Toiletten voor andersvaliden

Ook voor andersvaliden bent u bij ADS Amusementsverhuur aan het juiste adres. Deze speciale toiletten beschikken over een vlakke vloer zonder opstap en een ruimte van 1,6 x 1,6 meter.

 

 

plaszuil huren

Plaszuilen

Zowel voor grote als voor kleine events zijn plaszuilen aangeraden om niet voor onaangename verrassingen te staan. ADS Amusementsverhuur verhuurt verschillende plaszuilen, gaande van 1 tot 6 personen. De plaszuilen voor één persoon beschikken over een tankinhoud van 60 liter. Voor de grotere feesten worden 4 persoons plaszuilen voorzien met opvangreservoir en mogelijkheid tot afvoer. Bij een volkstoeloop kan u bij ADS Amusementsverhuur terecht voor plaszuilen tot 6 personen met een opvangreservoir van maar liefst 650 liter. 

binnentoilet huren

Binnentoilet

Heeft u nood aan een binnentoilet omwille van verbouwingen? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Wij beschikken over opvangtanks met toiletbril, zodat u deze binnenshuis kan plaatsen terwijl uw toilet wordt gerenoveerd.    

Handwasmogelijkheden huren

Handwasmogelijkheden

Bij manifestaties dient een handwasmogelijkheid te worden aangeboden. Naast mobiele toiletten zitten ook handwastafels in ons assortiment. 

Voor kleinere evenementen bieden we 2-persoons handwastafels met eigen watervoorraad en opvang.  Bij grote evenementen kan u wastafels uit inox huren die voorzien zijn van 5 drukkranen aan iedere zijde. Hiervoor dient u te beschikken over wateraanvoer en -afvoer.

De voordelen van ADS Amusementsverhuur

In een handomdraai kan u comfort en hygiëne aanbieden op allerlei events en aangelegenheden. De meerderheid van onze sanitaire oplossingen heeft geen aansluiting nodig waardoor de installatie zeer eenvoudig en snel kan gebeuren. Dankzij ons groot assortiment en de vele mogelijkheden vinden we steeds de ideale oplossing voor een tijdelijke behoefte aan sanitair. Daarnaast kan ook een apart urinoir en/of optionele wastafel bijgeplaatst worden. 

Wanneer onze sanitaire oplossingen verhuurd worden op lange termijn, bijvoorbeeld op bouwwerven, dan worden deze wekelijks gereinigd. Zo kan u een maximaal comfort verzekeren op deze aangelegenheden. 

Bovendien zijn onze prijzen erg competitief en garanderen we een topservice. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ADS Amusementsverhuur terecht voor mobiel sanitair advies. 

Professioneel advies en jaren ervaring

Heeft u een mobiele toilet nodig, maar heeft u moeite om te kiezen? Dankzij onze ervaring weten we precies welke sanitaire faciliteiten u nodig heeft. Neem contact op met het team van ADS Amusementsverhuur voor een vrijblijvende offerte of advies