Verhuur feestmateriaal regio Aalst en omstreken

U plant een communiefeest, huwelijksfeest, barbecue, verjaardagsfeest, buurt- of tuinfeest regio Aalst, Gent of Brussel? ADS Amusementsverhuur in Aalst is dé totale verhuurservice waar je op kan rekenen! Wij verhuren diverse feestmaterialen van koelaanhangwagens en toiletvoorzieningen tot tapwagens voor zowel kleine als grote evenementen. Een evenement plannen zorgt voor veel stress en bij ADS Amusementsverhuur is jou ontzorgen onze missie!

verhuur feestmateriaal

Ons aanbod feestmateriaal

Dankzij de juiste faciliteiten en accommodatie verhoog je zowel de tevredenheid van je bezoekers, als de werkprestaties van je medewerkers. Bij ADS Amusementsverhuur hebben we voor elke gelegenheid de juiste feestmaterialen: van een klein en knus evenement tot een groot en bruisend project! 

Onze klanten

Waarom onze klanten steeds opnieuw beroep doen op onze diensten? Onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en vooral, onze passie. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid, door een uitstekende service te verlenen en materialen van hoge kwaliteit te verhuren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, weten we steeds welke voorzieningen het beste passen voor je project of evenement. We delen onze expertise en kennis graag met jou om tot de beste oplossingen te komen op vlak van budget, locatie en type feestmateriaal. Er zijn enorm veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee: onze vaste klanten kunnen dat bevestigen. 

Professioneel advies en jaren ervaring

Samen zorgen we voor een geslaagd evenement. Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat.