Chemische toiletten huren

Zowel op de werf, als op markten en andere grote evenementen moeten er voldoende sanitaire voorzieningen geplaatst worden om alle bezoekers van comfort en hygiëne te voorzien. Maar hoe gaat dit concreet in zijn werk als er geen toilet aansluiting voorzien is om de toiletten op aan te sluiten? Dat is precies waar een chemisch toilet een oplossing kan bieden. Ontdek hier hoe een chemisch toilet werkt en onze tips voor het gebruik ervan.

Chemische toiletten huren

Wat is een chemisch toilet?

Heb je in de tuin, op je event of op je bouwwerf geen toegang tot een traditionele toiletaansluiting? Dan vormt een chemisch toilet de ideale oplossing. Bij een chemisch toilet wordt het afval namelijk niet weggespoeld met water, maar wordt het afgebroken door chemicaliën of bacteriën. De menselijke afvalstoffen worden bij een chemisch toilet dus afgebroken in het reservoir. 

Een chemisch toilet wordt standaard gebaseerd op het principe van een tweedelig toilet. Zowel de draagbare als niet draagbare chemische toiletten zijn dus van een dergelijke systeem voorzien. Concreet bestaat het bovenste gedeelte, zoals bij een standaard toilet, uit een zitgedeelte met een toiletbril, een deksel en een watertoevoer om te spoelen. Het onderste gedeelte van het toilet is de afvaltank of het reservoir waar de afvalstoffen afgebroken worden.

Onze tips voor het gebruik van een chemisch toilet

 

Waar kan je een chemisch toilet plaatsen?

Zoals eerder vermeld, vormt een chemisch toilet het perfect alternatief wanneer er geen toegang is tot de traditionele toiletaansluiting. Om die reden kan een chemisch toilet de ideale mobiele sanitaire oplossing bieden op een bouwwerf of een publiek evenement, maar evengoed op een privé evenement in de tuin. 

 

Hoelang kan je een chemisch toilet gebruiken?

Een chemisch toilet is praktisch, eenvoudig te vervoeren en te plaatsen én vormt de perfecte mobiele sanitaire oplossing. Het enige waar je wel voor moet opletten, is dat het reservoir van een chemisch toilet vol kan raken en dus tijdig geleegd moet worden. Bij ADS Amusementsverhuur garanderen we een wekelijkse reiniging van jouw chemisch toilet. Op die manier kan je het zolang gebruiken als nodig, zonder geurhinder of overlast. 

 

Mag je wc-papier gebruiken bij een chemisch toilet?

Bij het gebruiken van een chemisch toilet is het nuttigen van wc-papier zeker toegestaan. Over het algemeen raden we wel aan om indien mogelijk wc-papier te gebruiken dat snel oplost. Heb je dit niet ter beschikking, dan is een standaard wc-papier zeker ook goed. 

 

Kan je een chemisch toilet huren?

Zeker en vast! We hebben een divers aanbod chemische toiletten. Je kan ervoor kiezen om onze chemische toiletten te laten leveren of je kan ze zelf komen afhalen dankzij onze bijbehorende aanhangwagens. De chemische toiletten zijn voorzien van comfort en hygiëne en de aanhangwagens zijn voorzien van steunpoten en een trapje. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw werf, event of privéfeest te voorzien van voldoende sanitair.

Sanitaire oplossingen

 

Heb je nood aan een mobiele sanitaire oplossing en wil je graag een chemisch toilet huren? Ontdek ons aanbod online of neem meteen contact met ons op.