Organiseer je een buurtfeest, fuif of ander event? Een tapwagen kan niet ontbreken!

Met de lente en de versoepelingen in aantocht worden weer heel wat plannen gemaakt voor feesten. Fuiven, buurfeesten, dekenijen, (avond)markten, schoolfeesten, festivals, trouwfeesten, sportwedstrijden, kermissen, bedrijfsfeesten, opendeurdagen,… Je kan het zo gek niet verzinnen! Organiseer je zelf iets? Een tapwagen is een praktische extra voor een efficiënte catering en een gezellig feest! Lekker eten vergezeld van verschillende soorten dranken zoals cocktails, bieren en fris is op een event een must.

tapwagen huren

Wanneer je een buitenfeest organiseert of gebruik maakt van een grote feestzaal met terras, dan is een tapwagen een bijkomende extra die voor heel wat sfeer en gezelligheid kan zorgen. Je gasten kunnen aan de bar een keuze maken tussen een divers aanbod aan dranken en intussen gezellig een praatje slaan met elkaar tijdens het wachten. Bovendien is een tapwagen een handige extra voor wie instaat als barman. 

 

Installatie & inrichting van een tapwagen

Een tapwagen van ADS Amusementsverhuur is gemonteerd op een aanhangwagen en kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden. Hij is uitgerust met 2 tapkranen, een verlek en een dubbele spoelbak.  Daarnaast behoren ook 4 grote frigo’s tot de standaard uitrusting. Mochten deze onvoldoende zijn, dan kan je ook gebruik maken van een bijkomende koelwagen. Ook (sta-)tafels en stoelen in handige transportkarren maken deel uit van het huuraanbod.

Wil je graag een sneak peak van de binnenkant? Ontdek het hier!

 

Een tapwagen huren: dat is een extra gezelligheidsfactor

De tapwagen kan dienen als bijkomend decoratie-element waarbij een slinger met lampjes in combinatie met de verlichting van de wagen bijdraagt aan de gezelligheidsfactor van het event. Beeld je even in; een warme lenteavond met sfeermuziek, lekkere drankjes, vrienden en kennissen aanwezig,… . We zijn er zeker van dat de aanwezige fotograaf prachtige foto’s zal maken die een blijvende herinnering zijn van deze geweldige dag. 

 

Waarom een tapwagen huren bij ADS Amusementsverhuur?

ADS verhuurt tapwagens van 4,2 x 2,5 x 3 meter geschikt voor particuliere en professionele doeleinden. Deze zijn op een eenvoudige manier aan te vragen via de offertepagina of per telefoon. Indien je zelf moeilijk kan inschatten hoeveel gasten je met deze tapwagen kan bedienen, aarzel dan niet om advies te vragen aan de experts van ADS Amusementsverhuur. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren welke wagen het meest voor jou geschikt is!

Professioneel advies en jaren ervaring

Laat niets aan het toeval over bij de organisatie van een event. Kortom, huur een tapwagen bij een ervaren en betrouwbare partner. Samen zorgen we voor een geslaagd feest! Neem zeker onze event-checklist door om niets te vergeten. Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat.