Communie of lentefeest? Huur een koelwagen én een toilet!

Met de maanden april en mei in het vizier starten heel wat ouders met de voorbereiding van het lentefeest voor zoon- of dochterlief. Naast de cadeautjes die voor hun oogappel door familieleden gekocht worden, zijn er nog een heel aantal zaken die deze dag speciaal maken. Zo hoort er bij een viering natuurlijk ook aankleding zoals ballonnen en tafeldecoratie, maar uiteraard ook catering. Lekker eten vergezeld van verschillende soorten dranken zoals cocktails, bieren en fris is op deze dag een must. En daar is natuurlijk plaats voor nodig. Ook een toilet kan niet ontbreken voor je gasten. 

Koelwagen en toilet huren

Vries- of koelcel huren

Wanneer je een tuinfeest of communie organiseert bij je thuis, dan kan een vries- of koelcel een praktische extra zijn. Je gasten kunnen dankzij de bijkomende gekoelde ruimte een keuze maken tussen een divers aanbod aan dranken en intussen gezellig een praatje slaan met elkaar tijdens het wachten. De koelwagens van ADS Amusementsverhuur zijn onmisbaar om op een snelle en efficiënte manier de bediening te voorzien.

 

Toiletwagen huren

Daarnaast kan een toiletwagen niet ontbreken. Niet alleen kan het heen- en weer geloop van je gasten voorkomen in je huis, maar bovendien zorgt het ervoor dat je files vermijdt aan het toilet. Het ADS Serviceteam zorgt bovendien voor de

 

Installatie & inrichting van een koelwagen en een toilet van ADS Amusementsverhuur

Een koelwagen van ADS Amusementsverhuur is gemonteerd op een aanhangwagen en kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De meerderheid van de koelwagens kunnen vervoerd worden met een rijbewijs B. Het aanbod van de koel- en vrieswagens varieert van 4m³ tot 14m³. Deze kunnen gemakkelijk aangesloten worden op het elektriciteitsnetwerk via een verlengkabel. Daarnaast bezit ADS Amusementsverhuur ook een groot aanbod aan toiletwagens en andere toiletvoorzienigen. Ook tapwagens, (sta-)tafels en stoelen in handige transportkarren maken deel uit van het huuraanbod.

 

Waarom een toilet en koelcel huren bij ADS Amusementsverhuur?

ADS verhuurt een groot aanbod aan kwalitatief feestmateriaal geschikt voor particuliere en professionele doeleinden. Bovendien biedt ADS Amusementsverhuur een persoonlijke service en professioneel advies. Indien je zelf moeilijk kan inschatten hoeveel welke producten je het beste kan huren of welk aantal, aarzel dan niet om advies te vragen aan de experts van ADS Amusementsverhuur. Neem vrijblijvend contact met ons op om te genieten van 30 jaar ervaring! 

Professioneel advies en jaren ervaring

Laat niets aan het toeval over bij de organisatie van een communie of lentefeest. Kortom, huur kwalitatief feestamteriaal bij een ervaren en betrouwbare partner. Samen zorgen we voor een geslaagd feest! Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat. Vergeet ook zeker onze handige event-checklist niet door te nemen.