Badkamerrenovatie? Huur een mobiele badkamer!

Als je een badkamer renoveert, dan ben je deze minstens een tiental dagen kwijt. Wie het comfort van een badkamer en sanitair wil behouden, gaat vaak even aanbellen bij de buren, familie of vrienden en dit kan soms tot ongemakkelijke situaties leiden. ADS Amusementsverhuur heeft daarom de ideale oplossing: huur een mobiele badkamer! Een mobiele badkamer is dé praktische oplossing om de ongemakken te overbruggen die ontstaan tijdens verbouwingswerken. Ontdek hier de voordelen van een ADS-Amusementsverhuurbadkamer.

Heb je verbouwplannen voor je badkamer? Dan is het verleidelijk om ‘toch maar even de lavabo te gebruiken’ of te gaan aanbellen bij kennissen. Maar heb je al gedacht aan de mogelijke gevolgen? Wat ga je doen als de renovatie langer duurt dan oorspronkelijk gepland? Wat als de boiler niet werkt en je je wilt wassen aan de lavabo? Wat als je na je werkdag wilt douchen en je kennissen niet thuis zijn? Huur daarom een mobiele badkamer tijdens je badkamerrenovatie! Je kiest zelf wanneer en hoelang je onder de douche staat, en geniet bovendien van het comfort van een normale badkamer!

mobiele badkamer huren

De voordelen van een mobiele badkamer

Onze mobiele badkamer is een aanhangwagen, handig ingericht als badkamer en voorzien van al het nodige sanitaire comfort. Je kan er al je spullen in opbergen en genieten van een warme douche tijdens de renovatiewerken. In deze badkamer is er een douche, toilet, boiler, verwarming, ventilatie, zitbank en spiegel voorzien waardoor je niets te kort komt, zelfs in de winter! Een dikke laag isolatie en de krachtige verwarming zorgen ervoor dat je kan genieten van een heerlijke omgevingstemperatuur tijdens het douchen.

De mobiele badkamers van ADS hebben compacte afmetingen (vergelijkbaar met de afmeting van een parkeerplaats) en zijn zeer licht. Daardoor kan je ze gemakkelijk plaatsen op de oprit.
De nodige aansluitingen zijn:

  • Een toevoer van koud leidingwater (een slang en buitenkraantje bijvoorbeeld);
  • Een stopcontact 16A/230V voor de elektriciteit voor de verlichting, ventilatie, boiler en verwarming;
  • De leidingen voor de afvoer worden door ons team voorzien en monden uit in de riolering.

 

Kan ik enkel een mobiele badkamer huren?

Bij ADS Amusementsverhuur hebben we alle nodige materialen voor elk type gebeurtenis, zowel voor particulieren als voor aannemers en events. Je kan bij ons rekenen op een transparante prijsofferte en een zeer snelle service, overal in Vlaanderen. Het ADS-team ontzorgt je volledig door de mobiele badkamer zelf te plaatsen. Jij hoeft je dus verder geen zorgen te maken tijdens je renovatiewerken. 

Laat de winter je niet weerhouden om je badkamer te renoveren en vraag vandaag nog een offerte aan. Heb je daarnaast ook nood aan een apart toilet voor de bouwvakkers bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je rekenen op ADS Amusementsverhuur. Je kan ons aanbod hier bekijken. Daarnaast hebben we ook kleine of grote koelaanhangwagens indien je een totaalrenovatie uitvoert. Voor grote renoaties kan je ook een wooncontainer of woonunit huren.  

Materiaal huren is bij ADS Amusementsverhuur zeer eenvoudig: neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zullen jou met raad en daad bijstaan bij de organisatie van jouw project.

Professioneel advies en jaren ervaring

Laat niets aan het toeval over tijdens je renovatiewerken. Reserveer alle benodigdheden bij een ervaren en betrouwbare partner. Bekijk onze badkamers en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat.