Woonunit 6 personen huren

Kwalitatieve woonunit voor particulier of professioneel gebruik

Op zoek naar een korte of langetermijnshuisvesting voor 6 personen? Deze woonunit van 18 m² met 3 slaapkamers is geschikt om bewoners op een comfortabele manier te huisvesten. De woonunit is volledig ingericht en uitgerust. Bovendien geniet je van de ADS Emergency service waardoor je bij problemen meteen geholpen wordt en volledig verzekerd bent. 

✔ 18 m²
✔ 3 slaapkamers
✔ Particulier & professioneel verhuur
✔ Verhuur voor korte of lange termijn

Woonunit 4 personen huren

Een woonunit huren bij ADS

De voordelen van de ADS Amusementsverhuurservice op een rijtje.

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Korte realisatietijd

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

ADS Emergency Service

Oost vlaanderen mobiele woonunit huren

Gratis levering en installatie

prijs mobiele woonunit huren

Prijs- kwaliteitsgarantie

Beschrijving woonunit

Deze multi-inzetbare, hoogwaardige woonunit is volledig uitgerust om een comfortabele huisvesting te bieden aan haar bewoners. Het biedt plaats voor 6 personen, verdeeld over twee slaapkamers voor verhuur op korte én lange termijn. Zowel de badkamer als de keuken zijn volledig uitgerust en 

 

Benodigde aansluitingen

De woonunit kan aangesloten worden op een 2x 230V – 16 A aansluiting. Een wateraansluiting op koud water moet binnen een straal van 20meter voorzien worden. De boiler voorziet de woonunit vervolgens van warm water. De waterafvoer moet zich eveneens binnen een straal van 20 meter bevinden. ADS Amusementsverhuur voorziet de levering, installatie en ophaling achteraf. 

Specificaties

Lengte890 cm
Breedte250 cm
Hoogte buitenkant292 cm
Gewicht3000 kg
Elektrische aansluiting380V – 16A of
2x 220V
Water aanvoer1″
Binnen straal van 20 meter
Water afvoer3/4″ (door de vloer)
Binnen straal van 20 meter

Voorzieningen

 • Eettafel met stoelen en opbergkasten
 • Keuringsverslag electriciteit
 • Ingebouwde boiler en sanibroyeur
 • TV en WIFI-mogelijkheden
 • Airco & verwarming voor een aangename temperatuur
 • 18 m² leefruimte per woonunit
 • Sterke isolatie van vloer, dak en wanden
 • Dubbel glas en rolluiken
 • Complete verwarming en verlichting
 • Slaapkamer(s) met bedden, matras en opbergkasten
 • Eenvoudige installatie en direct klaar voor gebruik
 • Keuken met koelkast, keramische kookplaat, zeepdispenser en voldoende opbergruimte;
 • Badkamer met douche, toilet, wasbak en ingebouwde spiegelkast

Zomer & winterverhuur

 

De woonunits kunnen doorheen het hele jaar gehuurd worden en zijn gemaakt om zowel bij warme zomertemperaturen als tijdens de koude wintermaanden een aangename temperatuur te garanderen. Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type mobiele units.

 

plattegrond mobiele woonunit 4 personen

Onze andere woonunits

mobiele woonunit 6 personen

Woonunit 4 personen

✔︎ 18 m²
✔︎ Prijs vanaf €200
✔︎ 2 slaapkamers
✔︎ Korte- of langetermijnsverhuur
✔︎ Particulier & professioneel verhuur

ADS Emergency Service

Ondervindt u tijdens het huren van de woonunit ongemakken of problemen? Het ADS-team biedt de nodige ondersteuning tijdens uw volledig verblijf: zowel depannage als de nodige verzekeringen worden in de prijs voorzien. U betaalt bovendien geen supplementen voor de levering of de installatie van de woonunit.

Professioneel advies

Wens je een mobiele woonunit te huren? Dankzij onze ervaring weten we precies welke faciliteiten u nodig heeft op basis van de verhuurperiode, het aantal bewoners en de te bekleden functie. Aarzel niet om bijvoorbeeld een bijkomende koelruimte, mobiele badkamer of  toilet te voorzien. Neem contact op met het team van ADS Amusementsverhuur

FAQ Woonunits

Wat kost het huren van een woonunit?

Bij ADS Amusementsverhuur huur je al vanaf € 200,- per week een complete woonunit. Deze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren: het type woonunit, de huurtijd en de beschikbaarheid. Voor een specifiekere prijsindicatie kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een specifiek product.

Hoelang mag je in woonunit wonen?

De huurperiode verschilt van geval tot geval, afhankelijk van de reden voor verhuur. De regels zijn namelijk anders voor iemand die in een verbouwing zit dan voor werknemers die tijdelijk ergens huisvesten. Bel ons gerust als je vragen hebt!

Waar mag je een wooncontainer plaatsen?

Het plaatsen van een woonunit kan meestal zonder al te veel problemen. Jouw stad of gemeente dient een tijdelijke vergunning af te leveren zodat je erin kan wonen tijdens de verbouwing of als tijdelijke verblijfplaats voor werknemers. Neem hiervoor contact op met de dienst vergunningen.

Welk type ondergrond is geschikt voor een woonunit?

Voor een woonunit moet je gewoon zorgen voor een vlakke stevige ondergrond, dat is meer dan voldoende als het tijdelijk is.

Hoe zwaar is een woonunit?

Het gewicht van de woonunits verschilt per type. Zo beschikken wij over woonunits die een eigen gewicht van 2000 kg hebben maar ook over woonunits met een eigen gewicht van 2500 kg. Bekijk de specificaties van het type woonunit voor het gewicht ervan.

Zorgen jullie ook voor de water af- en aanvoer?

Dat is mogelijk. In eerste instantie dien je zelf voor de water af- en aanvoer te zorgen. Het gaat hier om een (koud)wateraansluiting met  koppeling. Mocht je niet in bezit zijn van deze wateraansluiting, dan is dat geen probleem. Door middel van schoon- en vuilwatertanks kunnen wij de water aan- en afvoer voor je verzorgen. In dat geval nemen we graag contact met je op om de beste oplossing te vinden.

Zorgen jullie ook voor de stroomvoorziening?

Dat is mogelijk. In eerste instantie dien je zelf voor de stroomvoorziening te zorgen. Het gaat hier om minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting, eventueel meer vermogen. Dit is afhankelijk van het type woonunit. Wanneer dit niet mogelijk is, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen tot een goede oplossing komen. Hierbij kan gedacht worden aan een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Is de woonunit verzekerd?

Wij rekenen altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Schade welke aan derde toegebracht wordt is daardoor standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder vallen niet onder deze verzekering.

Wie staat er in voor de hygiëne en schoonmaak?

Standaard wordt de wooncontainer in perfecte staat afgeleverd op de locatie. Schoonmaak wordt vervolgens door de huurder uitgevoerd. 

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen

Ons verhuuraanbod is enorm breed. Ontdek hier het gehele verhuuraanbod van ADS Amusementsverhuur.