Waarom een koelaanhangwagen huren een must is op jouw event

Plan je regelmatig een barbecue, verjaardagsfeest, communiefeest, buurt- of tuinfeest? Dan ken je zeker en vast de kopzorgen om alles veilig te bewaren op een event. Maar heb je er al aan gedacht om extra opslagruimte te voorzien? Weet je waarop je moet letten bij het kiezen van een goede koelaanhangwagen en welke extra voordelen je hier uit haalt? Ontdek er in deze blog alles over!

Extra opslagruimte is altijd welkom op elk event: groot of klein. Of het nu gaat om eten, drank, bloemen of andere benodigdheden die veilig bewaard moeten worden, een stockageruimte biedt veel voordelen, zowel voor jou als voor je medewerkers. Ontdek in deze blog waarom een koelaanhangwagen onmisbaar is op jouw feest.

koelwagen koelaanhangwagen vrieswagen vriesaanhangwagen huren

1) Verbruik

In de meeste gevallen verbruikt een koelaanhangwagen veel minder dan verschillende aparte frigo’s. Zo bespaar je dus bij het koelen niet alleen veel op je elektriciteitsfactuur, maar je verkleint ook de ecologische voetafdruk van je event. Daarnaast is de prijs van een koelaanhangwagen ook veel voordeliger danverschillende aparte koelkasten.

 

2) Gemakkelijke installatie

Een koelaanhangwagen huren is een zeer kleine moeite. Je kan een kleine of middelgrote koelaanhangwagen gewoonweg aan de trekhaak van je auto bevestigen. Je hebt bovendien geen speciaal rijbewijs nodig. Hou er wel rekeningmee dat de koelaanhangwagen minstens 12 uur op voorhand moet opstarten omde inhoud koel tot in de kern te bewaren. Bovendien is een koelaanhangwagen zeer gemakkelijk om te installeren: je hoeftdeze enkel aan het elektriciteitsnetwerk te bevestigen en de temperatuur in te stellen. Klaar is kees!

 

3) Voldoende stockageruimte

Een aanhangwagen zorgt voor extra stockageruimte voor het bewaren, temperen of invriezen van producten. Je kan er met andere woorden ongekoelde,gekoelde of diepgevroren producten in stockeren op een veilige manier. Dankzij deze extra ruimte kunnen jij en je medewerkers op een vlotte en efficiënte manier werken. Wij voorzien daarnaast ook een veiligheidsslot indien nodig om ongewenste bezoekers buiten te houden.  Door middel van handige, plaatsbesparende rekken kan je de ruimte op een gestructureerde manier indelen om een snelle service op je event te garanderen. Hou er wel rekening mee dat je een kwaliteitsvolle elektrische installatie moet voorzien om een goede en constante stroomvoorziening te garanderen.

 

Waarom een koelaanhangwagen huren van ADS Amusementsverhuur? 

Bij ADS Amusementsverhuur hebben we koelaanhangwagens voor elke gebeurtenis. Of het nu een event op korte termijn of op lange termijn is, een groot feest of een klein feest: bij ADS Amusementsverhuur zit je goed. Dankzij onze excellente service en ons groot aanbod zijn we de ideale partner voor zowel privé als voor openbare events. Daar waar er drankjes en hapjes moeten worden koel gehouden worden zijn wij de gespecialiseerde dienstverlener die je zoekt.

In onze verhuurpool zitten koel- en vrieswagens van verschillende afmetingen, gaande van 4m³ tot 14m³. Indien je dit wenst, kunnen plaatsbesparende rekken meegeleverd worden. Heb je zelf geen snoer beschikbaar? Opteer in dat geval voor onze verlengsnoeren van hoge kwaliteit, zonder risico op spanningsverlies. Daarnaast kan je ook sloten huren om de inhoud van jouw koelaanhangwagen veilig te bewaren. 

Onze koelaanhangwagens tot 7 m³ kunnen verplaatst worden als je over een trekhaak en een rijbewijs B beschikt. De koel- en vrieswagens die je bij ons vindt zijn professioneel en koelen zeer snel, ook bij de meest intensieve omstandigheden. Onze koelaanhangwagens kunnen zeer gemakkelijk aangesloten worden.

 

Koelaanhangwagen huren: hoe reserveer ik?

Een koelaanhangwagen huren is zeer eenvoudig: Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zullen jou dan de gewenste periode en het type koelaanhangwagen vragen die je wenst. Vervolgens kan je genieten van de excellente service van ons ADS Team!

Professioneel advies en jaren ervaring

Laat niets aan het toeval over bij de organisatie van je event. Kortom, reserveer een koelaanhangwagen bij een ervaren en betrouwbare partner. Samen zorgen we voor een geslaagd evenement. Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat.