Feestdagen in aantocht? Huur een koelwagen!

Het eindejaar is weer in aantocht en plannen voor de feestdagen worden gesmeed! Of het nu met vrienden of familie is, de feestdagen gaan altijd gepaard met een overvloed aan verschillende dranken en gerechten. Zowel bij particulieren als in de horeca zitten de frigo’s overvol met lekkernijen, en dan is een extra ruimte altijd wel handig om genoeg stockageruimte te voorzien. Ontdek hoe een koelwagen van ADS Amusementsverhuur jou kan helpen bij de eindejaarsvoorbereidingen, zowel als particulier als in de horeca.

Iedereen herkent het: de stress tijdens de organisatie van de eindejaarsfeesten. Vermijd stockageproblemen van voedingswaren en huur een koelwagen van ADS Amusementsverhuur! Zowel op vlak van verbruik als op vlak van installatie en gebruiksvriendelijkheid is een extra koelcel een must tijdens de feestdagen! 

Koelwagen huren

De voordelen van een koelwagen

 

1) Verbruik

In de meeste gevallen verbruikt een koelaanhangwagen veel minder dan verschillende aparte frigo’s. Zo bespaar je dus bij het koelen niet alleen veel op je elektriciteitsfactuur, maar komt dit ook ten goede aan de natuur. Daarnaast is de prijs van een koelaanhangwagen ook veel voordeliger dan verschillende aparte koelkasten. 

 

2) Gemakkelijke installatie

Een koelaanhangwagen huren is een zeer kleine moeite. Je kan een kleine of middelgrote koelaanhangwagen gewoonweg aan de trekhaak van je auto bevestigen. Je hebt bovendien geen speciaal rijbewijs nodig. Hou er wel rekening mee dat de koelaanhangwagen minstens 12 uur op voorhand moet opstarten om de inhoud koel tot in de kern te bewaren. Bovendien is een koelaanhangwagen zeer gemakkelijk om te installeren: je hoeft deze enkel aan het elektriciteitsnetwerk te bevestigen en de temperatuur in te stellen. Klaar is kees! Zo ben je zeker dat al je gerechten en je drank fris is voor de eindejaarsfeesten! 

 

3) Voldoende stockageruimte

Een aanhangwagen zorgt voor extra stockageruimte voor het bewaren, temperen of invriezen van producten. Je kan er met andere woorden ongekoelde, gekoelde of diepgevroren producten in stockeren op een veilige manier. Bovendien heb je in een koelwagen veel meer plaats dan in aparte frigo’s. Dankzij deze extra ruimte is het mogelijk om veel vlotter en efficiënter te werken. Het team van ADS Amusementsverhuur voorziet daarnaast ook een veiligheidsslot indien nodig om ongewenste bezoekers buiten te houden.  Door middel van handige, plaatsbesparende rekken kan je de ruimte op een gestructureerde manier indelen. 

Wil je graag een sneak peak van de binnenkant? Ontdek het hier

 

Waarom een koelwagen huren bij ADS Amusementsverhuur? 

ADS verhuurt een ruim assortiment aan koel- en vrieswagens van 4m³ tot 14m³ geschikt voor particuliere en professionele doeleinden. Deze zijn op een eenvoudige manier aan te vragen via het contactformulier of per telefoon. Indien je zelf moeilijk kan inschatten hoeveel er in een koelwagen past, aarzel dan niet om advies te vragen aan de experts van ADS Amusementsverhuur. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren welke wagen het meest geschikt is voor jou! Daarnaast verhuren we nog andere diverse feestmaterialen

Professioneel advies en jaren ervaring

Laat niets aan het toeval over bij de organisatie van de feestdagen. Kortom, reserveer een koelaanhangwagen bij een ervaren en betrouwbare partner. Samen zorgen we voor een geslaagd eindejaar! Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat.