HEKWERK HUREN

Toegangs- en locatiebeveiliging zijn cruciale elementen tijdens evenementen en werkzaamheden. Bij ADS Amusementsverhuur vindt u een ruim aanbod aan draaihekken, werf- en bouwhekken en andere benodigdheden om de veiligheid op uw projecten en evenementen te garanderen.

hekwerk draaideuren huren aalst oost vlaanderen

Draaihekken:

De dubbele draaihekken zijn uitermate geschikt voor events en bouwwerken gezien hun sterke kwaliteit. Elke doorgang beschikt over een apart instelbare draairichting. 

Bouwhekken:

De naverzinkte bouwhekken van ADS Amusementsverhuur zijn van industriële kwaliteit. De dikke draden, de verticale middenbuis en de versterkte hoeken maken deze hekken bijzonder stevig. De hekken zitten in combipallet per 28 (ongeveer 100 lopende meter),

voorzien van schoren, pinnen, klemmen en voeten. De bokken kunnen door ons worden geleverd met 19 tons vrachtwagen, voorzien van meeneemheftruck.

Ook voor toebehoren zoals: loopwielen, poortscharnieren, toegangspoorten en voetplaten om doorgangen te maken kan u bij ons terecht. De opzethekken zijn verkrijgbaar met diverse teksten zodat u steeds over de nodige en duidelijke aanwijzingen beschikt!

Professioneel advies en jaren ervaring

Bent u op zoek naar toegangs- en locatiebeveiliging voor een event of project? Dankzij onze ervaring weten we precies hoe wij u kunnen helpen. Neem contact op met het team van ADS Amusementsverhuur voor een vrijblijvende offerte of advies.