TOILETVOORZIENING

ADS amusementsverhuur kan u heel wat diverse mogelijkheden bieden wat chemische toiletten betreft.

Zo zijn er diverse modellen beschikbaar, zelfs op aanhangwagen om af te halen.

U kan met een rijbewijs B, aanhangwagens afhalen met 1 of 2 chemische toiletten. Ideaal voor kleine tuin- of buurtfeesten. Aanhangwagens zijn voorzien van steunpoten en trappen.

U dient enkel te beschikken over een wagen met trekhaak en extra nummerplaat.

U kan tevens bij ons terecht voor het leveren van losse cabines, zowel op werven, fuiven, feesten, wielerwedstrijden…
Wij maken onderscheid tussen de basic toiletunits die voorzien van toilet en urinoir en de toiletten voor evenementen. Deze laatste zijn uitgerust met spoelklepsysteem, handwastafel, zelfs mogelijkheid tot verlichting.

Ook voor andersvalidentoiletten bent u bij ons aan het juiste adres. Deze hebben een vlakke vloer zonder opstap en een ruimte van 1,6 x 1,6 meter.

Voor de grotere evenementen wordt regelmatig gebruik gemaakt van plaszuilen. Wij dachen eveneens aan het kleine feest en beschikken zelfs over plaszuiltjes voor 1 persoon met een tankinhoud van 60 liter.

Voor de grotere feesten beschikken wij standaard over 4 persoons plaszuilen met opvangreservoir en zelfs mogelijkheid tot afvoer.

Waar de volkstoeloop enorm is, kan u zelfs bij ons terecht voor plaszuilen tot 6 personen en een opvangreservoir van 650liter!!!

Heeft u nood aan een binnentoilet omwille van verbouwingen? Ook dat kan. Wij beschikken over opvangtanken met toiletbril, zodat u deze binnenshuis kan plaatsen terwijl uw toilet wordt gerenoveerd.

Bij nogal wat manifestaties dient een handwasmogelijkheid te worden aangeboden. Ook dit zit in ons gamma.

U kan beschikken over 2-persoons handwastafels met eigen watervoorraad en opvang, alsook voor het grotere evenement over wastafels uit inox, voorzien van 5 drukkranen aan iedere zijde. Voor deze laatse dient u wel te beschikken over wateraanvoeren afvoer.