Communie of lentefeest? Huur een tapwagen

Met de maanden april en mei in het vizier starten heel wat ouders met de voorbereiding van het lentefeest voor zoon- of dochterlief. Naast de cadeautjes die voor hun oogappel door familieleden gekocht worden, zijn er nog een heel aantal zaken die deze dag speciaal maken. Zo hoort er bij een viering natuurlijk ook aankleding zoals ballonnen en tafeldecoratie, maar uiteraard ook catering. Lekker eten vergezeld van verschillende soorten dranken zoals cocktails, bieren en fris is op deze dag een must. 

Wanneer je een tuinfeest organiseert of gebruik maakt van een grote feestzaal met terras is een tapwagen een leuke en praktische extra. Je gasten kunnen aan de bar een keuze maken tussen een divers aanbod aan dranken en intussen gezellig een praatje slaan met elkaar tijdens het wachten. De tapwagens van ADS Amusementsverhuur zijn onmisbaar om op een snelle en efficiënte manier de bediening te voorzien.

Installatie & inrichting van een tapwagen

Een tapwagen van ADS Amusementsverhuur is gemonteerd op een aanhangwagen en kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden. Hij is uitgerust met 2 tapkranen, een verlek en een dubbele spoelbak.  Daarnaast behoren ook 4 grote frigo’s tot de standaard uitrusting. Mochten deze onvoldoende zijn, dan kan je ook gebruik maken van een bijkomende koelwagen. Ook (sta-)tafels en stoelen in handige transportkarren maken deel uit van het huuraanbod.

 

Een tapwagen huren: dat is een extra gezelligheidsfactor

De tapwagen kan dienen als bijkomend decoratie element waarbij een slinger met lampjes in combinatie met de verlichting van de wagen een echte plus is en bijdraagt aan de gezelligheidsfactor van het communie- of lentefeest. Beeld je even in; een zwoele lenteavond met sfeermuziek, lekkere drankjes, vrienden en familie aanwezig en jouw ster die in het middelpunt van de belangstelling staat en verwend wordt door zijn of haar peter en meter. We zijn er zeker van dat de aanwezige fotograaf prachtige foto’s zal maken die een blijvende herinnering zijn van deze geweldige dag. 

Wil je graag een sneak peak van de binnenkant? Ontdek het hier!

Waarom een tapwagen huren bij ADS Amusementsverhuur?

ADS verhuurt tapwagens van 4,2 x 2,5 x 3 meter geschikt voor particuliere en professionele doeleinden. Deze zijn op een eenvoudige manier aan te vragen via het contactformulier of per telefoon. Indien je zelf moeilijk kan inschatten hoeveel gasten je met deze tapwagen kan bedienen, aarzel dan niet om advies te vragen aan de experts van ADS Amusementsverhuur. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren welke wagen het meest voor jou geschikt is!

Professioneel advies en jaren ervaring

Laat niets aan het toeval over bij de organisatie van een communie of lentefeest. Kortom, huur een tapwagen bij een ervaren en betrouwbare partner. Samen zorgen we voor een geslaagd feest! Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor meer info of voor een offerte op maat.